استقلال یکی از تیم‌های بالانشین جدول است و روی کاغذ مدعی قهرمانی به حساب می‌آید اما اوضاعش در لیگ برتر اصلا باب میل هوادارانش نیست. آبی‌ها در چهار هفته که از نیم فصل دوم سپری شده، دو تساوی، یک برد و یک باخت داشته‌اند تا از ۱۲ امتیاز ممکن موفق به کسب فقط ۵ امتیاز […]

استقلال یکی از تیم‌های بالانشین جدول است و روی کاغذ مدعی قهرمانی به حساب می‌آید اما اوضاعش در لیگ برتر اصلا باب میل هوادارانش نیست. آبی‌ها در چهار هفته که از نیم فصل دوم سپری شده، دو تساوی، یک برد و یک باخت داشته‌اند تا از ۱۲ امتیاز ممکن موفق به کسب فقط ۵ امتیاز شوند. اینکه این تیم در همین شروع دور برگشت، بیش از نیمی از امتیازات را از دست داده، از قامت تیمی که سودای قهرمانی در سر داشته باشد، به دور است.

شاگردان ریکاردو ساپینتو در این چهار هفته، فقط یک گل زده دارند تا عملا یکی از ضعیف‌ترین خطوط حمله لیگ در این بازه را در تیم خود ببینند؛ حتی بدتر از قعرنشین‌هایی مثل مس رفسنجان و آلومینیوم اراک!

بر اساس داده‌های آماری، استقلال در این چهار هفته فقط ۹ شوت در چارچوب داشته است. هرچند به لحاظ مالکیت توپ برتری محسوسی نشان داده اما این مالکیت منجر به فرصت گلزنی مناسب نشده و از بین ۹ شوتی که در چارچوب دروازه‌بان چهار حریف استقلال زده شده، فقط یک گل به ثمر رسیده است.

نکته جالبتر این است که همان یک گل استقلال هم توسط مدافع این تیم زده شده است. در بازی هفته پیش با استقلال خوزستان بود که سامان فلاح توانست پاس علیرضا کوشکی را به گل سه امتیازی تبدیل کند. محمدرضا آزادی و داکنز نازون به عنوان دو مهاجم هدف در خطرآفرینی روی دروازه حریفان تاثیر آنچنانی ندارند و شاید اگر پنجره نقل و انتقالاتی استقلال بسته نمی‌شد، آنها امروز در این تیم نبودند.

حالا مشخص است که چالش اصلی ساپینتو نه در خطوط دفاعی و میانی، بلکه در حمله وران این تیم است. چالشی که با توجه عدم اضافه شدن نفرات جدید به تیم، باید دید مرد پرتغالی چه فکری برایش خواهد کرد.

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید