به گزارش زیرنویس،  دادگاه میانی خلق «شیامن» در استان ساحلی «فوجیان» در جنوب‌شرق چین اعلام کرد که تانگ ۶۴ ساله، طی بازه‌ای ۱۶ ساله، از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۲، به‌طور غیرقانونی اموالی به ارزش بیش از ۱۳۷ میلیون یوان (۱۴.۳۸ میلیون پوند) دریافت کرده است. بر اساس این گزارش، وزیر پیشین چین متهم است که […]

به گزارش زیرنویس،  دادگاه میانی خلق «شیامن» در استان ساحلی «فوجیان» در جنوب‌شرق چین اعلام کرد که تانگ ۶۴ ساله، طی بازه‌ای ۱۶ ساله، از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۲، به‌طور غیرقانونی اموالی به ارزش بیش از ۱۳۷ میلیون یوان (۱۴.۳۸ میلیون پوند) دریافت کرده است.

بر اساس این گزارش، وزیر پیشین چین متهم است که از موقعیت خود سوءاستفاده کرده تا برای نهادها و افراد مختلف در حوزه‌هایی همچون بازخرید زمین، وام‌های بانکی و رسیدگی به پرونده‌ها، منافعی به همراه داشته باشد.

طبق اعلام کمیسیون مرکزی بازرسی انضباطی چین – نهاد مسئول نظارت بر مقررات درون‌حزبی – تانگ در سال ۲۰۲۴ به فساد متهم شد؛ اتهاماتی که شامل کمک به اعضای خانواده‌اش برای نهایی‌سازی معاملات مالی و دریافت هدایای گران‌قیمت و هزینه‌های سفر مجلل بود.

وی در ادامه همان سال از حزب کمونیست اخراج شد.

دادگاه در رای خود اعلام کرد: «اقدامات تانگ مصداق جرم رشوه‌گیری است» و میزان مبالغ درگیر «به‌طور ویژه‌ای هنگفت» بوده و این معاملات «زیان‌های بسیار جدی» به منافع دولت و مردم وارد کرده است.

بر اساس گزارش تلویزیونی دولتی چین، تمام اموال شخصی تانگ مصادره شده و او همچنین برای تمام عمر از حقوق سیاسی محروم شده است.

صدور این حکم در زمانی صورت می‌گیرد که «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در چارچوب کارزار گسترده مبارزه با فساد خود – که از زمان به قدرت رسیدنش در سال ۲۰۱۲ بیش از ۲۰۰ هزار مقام را مجازات کرده – به پاکسازی‌ها ادامه می‌دهد.

چند روز پیش از این نیز وزارت دفاع چین اعلام کرد که «ژانگ یوشیا» عالی‌رتبه‌ترین ژنرال ارتش چین به ظن «نقض‌های جدی انضباطی و قانونی» مورد تحقیق قرار گرفته است؛ اقدامی که برجسته‌ترین پاکسازی در رده‌های ارشد نظامی تا امروز به شمار می‌رود.

نهاد مبارزه با فساد چین پیش‌تر اعلام کرده بود که تحقیقاتی را درباره «وانگ شیانگشی» وزیر مدیریت بحران چین آغاز کرده است؛ اقدامی نادر که در آن یک وزیر در حال خدمت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کمیسیون مرکزی بازرسی انضباطی اعلام کرد که این تحقیق به دلیل «نقض‌های جدی انضباط و قانون» انجام می‌شود؛ عبارتی که در چین معمولا به‌عنوان کنایه‌ای برای فساد، سواستفاده از قدرت یا جرایم مرتبط به کار می‌رود.

در سال ۲۰۲۲ نیز «فو ژنگهوا» وزیر دادگستری پیشین چین، به اتهام دریافت رشوه و کمک به مجرمان – از جمله برادرش – برای پنهان‌کردن فعالیت‌های غیرقانونی، به اعدام با تعلیق دوساله محکوم شد. محکومیت او به فهرست بلندبالای مقامات ارشد افزوده شد که در جریان سرکوب گسترده فساد پس از به قدرت رسیدن شی جین‌پینگ مجازات شده‌اند.

 

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید