به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ بعد از گرای معاون اول به افکار عمومی مبنی بر اختصاص کالابرگ ویژه ماه مبارک رمضان به مردم، دیروز به نقل از سخنگوی دولت خبر واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی در ماه رمضان منتشر و به‌سرعت داغ شد؛ اما به‌سرعت تکذیبیه آن روی خطر خبرگزاری‌ها رفت. حدود سه هفته […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ بعد از گرای معاون اول به افکار عمومی مبنی بر اختصاص کالابرگ ویژه ماه مبارک رمضان به مردم، دیروز به نقل از سخنگوی دولت خبر واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی در ماه رمضان منتشر و به‌سرعت داغ شد؛ اما به‌سرعت تکذیبیه آن روی خطر خبرگزاری‌ها رفت.

حدود سه هفته پیش، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به موفقیت طرح کالابرگ، بدون تشریح جزئیات گفته بود که در صورت نیاز یک سبد کالا در ماه مبارک رمضان به مردم تقدیم خواهد شد. این وعده معاون اول چندان در ذهن جامعه نماینده بود تا اینکه نقل‌قول از زبان سخنگوی دولت برای واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی منتشر شد و موجی از هیجان و خوشحالی به‌ویژه برای دهک‌های پایین برانگیخت.

البته این خبر یکی دو ساعت بیشتر دوام نداشت و بلافاصله دفتر سخنگوی دولت با صدور اطلاعیه‌ای، آن را بی‌اعتبار دانسته و اعلام کرد: «تاکنون هیچ‌گونه تصمیم یا مصوبه‌ای درباره واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی ویژه ماه مبارک رمضان اتخاذ نشده است.»

پیگیری‌های همشهری حاکی از این است که اصل تخصیص کالابرگ به مناسبت ماه مبارک رمضان با هدف کمک به معیشت خانوارها در دستور کار دولت است اما هنوز روی رقم و اقلام آن تصمیمی اتخاذ نشده و باید منتظر مصوبه هیات دولت بود.

اضافه شدن خرما به سبد کالابرگ ماه رمضان یکی از پیشنهادت مطرح شده در این زمینه است که هنوز مورد موافقت قرار نگرفته است.

بر اساس اطلاعات موجود، احتمالاً توزیع کالابرگ رمضان حداقل برای هفت دهک پایین درآمدی، وجود دارد؛ اما هنوز هیات دولت تصمیم نهایی دراین‌باره اتخاذ نکرده و طبیعتاً هیچ قطعیتی در مورد آن وجود ندارد.

منبع خبر: اندیشه معاصر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید