استقلال بعد از مدت‌ها خانه به دوشی -که دور برگشت بازی‌های خانگی خود را در ورزشگاه شهید نصیری یزد  برابر تراکتور و استقلال خوزستان برگزار کرد و بازی قبلی با پیکان در دستگردی مهمان بود-  دوباره به ورزشگاه شهدای شهر قدس برگشت. جایی که از ابتدای این فصل خانه استقلال و پرسپولیس در رقابت‌های داخلی […]

استقلال بعد از مدت‌ها خانه به دوشی -که دور برگشت بازی‌های خانگی خود را در ورزشگاه شهید نصیری یزد  برابر تراکتور و استقلال خوزستان برگزار کرد و بازی قبلی با پیکان در دستگردی مهمان بود-  دوباره به ورزشگاه شهدای شهر قدس برگشت. جایی که از ابتدای این فصل خانه استقلال و پرسپولیس در رقابت‌های داخلی و خارجی بود.

در این مسابقه در هفته پنجم دور برگشت، اتفاقی جالب افتاد. استقلال در همین ورزشگاه شهدای شهر قدس در هفته چهارم دور رفت مقابل پیکان، دو بار عقب افتاد و دو بار با گل‌های یاسر آسانی کامبک زد تا مسابقه در نهایت ۲-۲ مساوی تمام شود. آن روز پیکان از دقیقه ۲۶ با اخراج میلاد باقری ۱۰ نفره شد.

حالا دوباره استقلال بعد مدت‌ها به شهر قدس برگشته و دوباره حریفش در همین دقیقه ۲۶ اخراجی داد و ۱۰ نفره شد! باید دید این بار ساپینتو می‌تواند ببرد؟

بیشتر بخوانید: تصمیم مهم سازمان لیگ درباره درخواست استقلال

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید