عراقچی عازم مسقط شد
عراقچی عازم مسقط شد

به گزارش تابناک، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در رأس یک هیأت دیپلماتیک برای انجام مذاکرات هسته‌ای با آمریکا عازم ‎مسقط شد. این مذاکرات فردا صبح با حضور هیئت دو کشور ایران و آمریکا با وساطت عمان در مسقط برگزار خواهد شد. پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص عزیمت عراقچی به مسقط در […]

عراقچی عازم مسقط شد

به گزارش تابناک، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در رأس یک هیأت دیپلماتیک برای انجام مذاکرات هسته‌ای با آمریکا عازم ‎مسقط شد.

این مذاکرات فردا صبح با حضور هیئت دو کشور ایران و آمریکا با وساطت عمان در مسقط برگزار خواهد شد.

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص عزیمت عراقچی به مسقط

در این حال، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس در خصوص عزیمت سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط نوشت:

عراقچی وزیر امور خارجه در رأس یک هیأت دیپلماتیک برای انجام مذاکرات هسته‌ای با آمریکا عازم مسقط شدند. این تعامل دیپلماتیک، با اقتدار و با هدف رسیدن به یک تفاهم عادلانه، مرضی‌الطرفین و شرافتمندانه راجع به موضوع هسته‌ای صورت می‌گیرد.

تجربه‌های تلخ گذشته، از جمله بدعهدی‌های قبلی، تجاوز نظامی خردادماه و مداخلات خارجی در دی‌ماه گذشته، در پیش چشمان ماست و همواره خود را موظف به مطالبه‌ حقوق ملت ایران می‌دانیم. در عین حال مسئولیت داریم هیچ فرصتی را برای بهره‌گیری از دیپلماسی جهت تأمین منافع ملت ایران و صیانت از صلح و آرامش در منطقه از دست ندهیم.

از همه کشورهای دوست همسایه و منطقه که با مسئولیت پذیری و دغدغه‌مندی برای شکل‌گیری این روند، ایفای نقش کردند، قدردانی می‌کنیم و امیدواریم طرف آمریکایی نیز با مسئولیت‌پذیری، واقع‌نگری و جدیت در این روند شرکت کند.

منبع خبر: تابنـاک

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید