به گزارش زیرنویس،  اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش باران، وزش باد گاهی رگبار، رعد و برق در بخش‌های شمالی و در ارتفاعات بارش برف و باران خبر داد. براساس پیش بینی روز دوشنبه اداره کل هواشناسی استان تهران، در پنج روز آینده آسمان این استان نیمه ابری تا ابری و در بعضی ساعات […]

به گزارش زیرنویس،  اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش باران، وزش باد گاهی رگبار، رعد و برق در بخش‌های شمالی و در ارتفاعات بارش برف و باران خبر داد.

براساس پیش بینی روز دوشنبه اداره کل هواشناسی استان تهران، در پنج روز آینده آسمان این استان نیمه ابری تا ابری و در بعضی ساعات همراه با مه، بارش باران، وزش باد گاهی رگبار و رعد و برق در بخش‌های شمالی و ارتفاعات بارش برف و باران گاهی کولاک و در مناطق مستعد با احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

همچنین تا روز سه‌شنبه در پاره‌ای نقاط وزش باد شدید، در مناطق جنوبی گاهی وزش باد خیلی شدید با گرد و خاک و در ارتفاعات ریزش بهمن مورد انتظار است.

روزهای دوشنبه و سه شنبه افزایش نسبتا محسوس دما پیش‌بینی می‌شود همچنین برای روز جعمه کاهش تدریجی میزان ناپایداری‌ها در استان پیش بینی می شود.

آسمان تهران روز سه شنبه کمی ابری تا نیمه ابری،از بعد از ظهر افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد است.

همچنین برای روز چهارشنبه نیز آسمان تهران کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر گاهیب رگبارو رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای هشت و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید