به گزارش تابناک، سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال، بازی با الحسین اردن در لیگ قهرمانان آسیا سطح دو را دیداری سخت برای هر دو تیم عنوان کرد. ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پیش از بازی رفت با الحسین اردن در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو، گفت: الحسین را خیلی خوب می‌شناسیم و […]

به گزارش تابناک، سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال، بازی با الحسین اردن در لیگ قهرمانان آسیا سطح دو را دیداری سخت برای هر دو تیم عنوان کرد.

ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پیش از بازی رفت با الحسین اردن در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو، گفت: الحسین را خیلی خوب می‌شناسیم و پیش از فصل با این تیم بازی تدارکاتی داشتیم. در ادامه این تیم در گروه سپاهان بود و توانست صعود کند. مربی پرتغالی داشتند که دوست من بود و الان یک مربی برزیلی دارند که با تجربه است. مربی برزیلی را می‌شناسم که در واسکوگادما مربیگری کرده است.

وی در ادامه با اشاره به بازیکنان این تیم اظهار کرد: چند بازیکن خوب دارند که باید دقت کنیم. باتجربه هستند. بازی هم برای ما و هم برای الحسین سخت خواهد بود و مسابقه برابری خواهد بود. می‌خواهیم در بازی اول نتیجه خوب بگیریم. بازی برگشت هم هست و در بازی فردا نباید گل بخوریم و گل بزنیم. هدفمان برد در این بازی است. در شرایط خوبی هستیم و بازیکنان‌مان را به صورت کامل در اختیار داریم.

ساپینتو خاطرنشان کرد: امیدوارم تماشاگران ایرانی بیایند و حمایت کنند. حمایت تماشاگران ما را قوی‌تر خواهد کرد و امیدواریم که بازی را ببریم.

گفتنی است که استقلال و الحسین اردن، فرداشب(سه‌شنبه ۲۱ بهمن) در دوبی امارات در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو به مصاف هم می‌روند. بازی برگشت نیز، سه‌شنبه ۲۸ بهمن برگزار خواهد شد.

منبع خبر: تابنـاک

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید