استقلال در حالی بازی رفت خود برابر الحسین اردن را واگذار کرد که جدا از بحث ضعف تاکتیکی، حتماً مسائل داوری هم در آن بی‌تأثیر نبود و این نکته‌ای است که حتی کارشناسان بیطرف هم روی آن دست گذاشته‌اند.   استقلال سه‌شنبه در بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ مشکلات تاکتیکی […]

استقلال در حالی بازی رفت خود برابر الحسین اردن را واگذار کرد که جدا از بحث ضعف تاکتیکی، حتماً مسائل داوری هم در آن بی‌تأثیر نبود و این نکته‌ای است که حتی کارشناسان بیطرف هم روی آن دست گذاشته‌اند.  

استقلال سه‌شنبه در بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ مشکلات تاکتیکی قابل ملاحظه‌ای داشت و نمی‌توان این مسائل را کتمان کرد اما در عین حال اشتباهات داوری هم به این تیم لطمه زد. ماجرایی که هنگام مردود اعلام شدن گل رستم آشورماتوف به اوج خود رسید و علاوه بر داور وسط، تیم کمک داوران ویدیویی هم نتوانستند عملکرد خوبی داشته باشند.  
موارد اخیر دست به دست هم داد و باشگاه استقلال را به سمتی برد که قصد دارد با کنفدراسیون فوتبال آسیا مکاتبه جدی داشته باشد. استقلالی‌ها معتقدند با توجه به اتفاقات مسابقه رفت، اشتباهات داور وسط عمانی و حساسیت فوق العاده زیاد جدال برگشت، ای. اف. سی باید تمهیدات ویژه‌ای اتخاذ کرده و تحت هیچ شرایطی از تیم داوری عرب زبان برای مسابقه ۲۸ بهمن استفاده نکند چون حساسیت کار به گونه‌ای است که به هیچ عنوان نباید شائبه‌ای ایجاد شود.  
مقامات استقلال تاکید دارند حتی اگر اتاق کمک داوران ویدیویی از تیم داوری عرب زبان تشکیل شود، داور وسط و کمک‌هایش نباید از کشورهای عربی باشند چون قطعاً ابهام برانگیز است و پایین‌ترین حد شائبه این است که بازیکنان الحسین اردن به راحتی می‌توانند با آنها صحبت کنند.  

بیشتر بخوانید: استقلال خیال بازیکنان خارجی اش را راحت کرد؛ به ایران برگردید، مجازات نمی‌شوید

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید