ایسنا نوشت: اکسیوس در گزارش خود چنین آورده است: «ترامپ تنها یک سال پس از آغاز دوره‌اش، تقریبا همه مزیت‌هایی را که او را به ریاست‌جمهوری رساند از دست داده است. کاخ سفید نه ماه فرصت دارد تا اوضاع را تغییر دهد، پیش از آنکه جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای با شکست سنگینی روبه‌رو شوند.» در […]

ایسنا نوشت: اکسیوس در گزارش خود چنین آورده است: «ترامپ تنها یک سال پس از آغاز دوره‌اش، تقریبا همه مزیت‌هایی را که او را به ریاست‌جمهوری رساند از دست داده است. کاخ سفید نه ماه فرصت دارد تا اوضاع را تغییر دهد، پیش از آنکه جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای با شکست سنگینی روبه‌رو شوند.»

در نظرسنجی «Harvard CAPS/Harris» که در ۲۸ و ۲۹ ژانویه انجام گرفته، آمده که ۵۱ درصد از رای‌دهندگان ثبت شده می‌گویند ترامپ عملکردی بدتر از بایدن داشته، در حالی که ۴۹ درصد معتقدند او بهتر عمل کرده است.

در نظرسنجی «Rasmussen Reports» که از ۲ لغایت ۴ فوریه انجام گرفته، عنوان شده  که نتایج نشان می‌دهد ۴۸ درصد از رای‌دهندگان احتمالی می‌گویند بایدن عملکرد بهتری داشته است. ۴۰ درصد ترامپ را انتخاب کردند و ۸ درصد گفتند عملکرد دو رئیس‌جمهور «تقریبا یکسان» بوده است.

در نظرسنجی «YouGov/Economist» که از ۶ لغایت ۹ فوریه انجام گرفته، ذکر شده که ۴۶ درصد از بزرگسالان آمریکایی می‌گویند ترامپ بدتر از بایدن عمل کرده، در حالی که ۴۰ درصد معتقدند بهتر بوده است. ۷ درصد نیز گفتند عملکرد آن‌ها «تقریبا یکسان» بوده است.

اکسیوس در ادامه گزارش با اشاره به تقلای ترامپ در رسیدگی به برخی مسائل محوری نوشت: «طبق نظرسنجی جدید ان‌بی‌سی نیوز، ۴۹ درصد از بزرگسالان به‌شدت از نحوه مدیریت امنیت مرزی و مهاجرت توسط ترامپ ناراضی‌اند. محبوبیت خالص ترامپ در حوزه اقتصاد ( ۱۸- ) نسبت به همین مقطع در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش ۲۶ واحد پایین‌تر است.»

این رسانه در ادامه نوشت که نظرسنجی‌ها همچنین نشان می‌دهند که میزان محبوبیت خالص ترامپ در میان افراد ۱۸ تا ۲۹ سال به ۴۲- رسیده است.

اکسیوس در انتها نوشت: «موسسه گالوپ گزارش می‌دهد خوش‌بینی آمریکایی‌ها نسبت به آینده به پایین‌ترین سطح در نزدیک به دو دهه گذشته رسیده و تنها ۵۹.۲ درصد انتظار دارند پنج سال دیگر زندگی باکیفیتی داشته باشند.»

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید