دور جدید تمرینات تیم ملی پاراتیراندازی با کمان از روز گذشته ۲۴ بهمن به میزبانی جزیره کیش آغاز می‌شود. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان، دوازدهمین مرحله اردوی آمادگی تیم‌ملی پاراتیروکمان در راستای حضور در بازی […]

دور جدید تمرینات تیم ملی پاراتیراندازی با کمان از روز گذشته ۲۴ بهمن به میزبانی جزیره کیش آغاز می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان، دوازدهمین مرحله اردوی آمادگی تیم‌ملی پاراتیروکمان در راستای حضور در بازی های پاراآسیایی آیچی_ناگویا ۲۰۲۶، از بیست و چهارم بهمن تا پنجم اسفند ماه به میربانی جزیره کیش برگزار می شود.

سمیه رحیمی، هادی نوری، فرزانه عسگری ، غلامرضا رحیمی، آرش سلطانی، بهبود بابازاده، محمدرضا عرب‌عامری، محمدرضا زندی، آتنا محمدی‌ها، مهدیه برزا، محدثه باباحبیب، سینا منشازاده، مریم یاورپور، امیرمحمد بارانی، زهرا راشدی و شاهرخ زمانی ملی پوشانی هستند که در این اردو به تمرین می پردازند.

زهرا نعمتی به عنوان سرمربی، محمدصالح پالیزبان و امین علیخانی به عنوان مربیان تیم ملی بر تمرینات نظارت دارند و زینب علیزاده و مهدی توسلی نیز به عنوان مربیان مدعو و میلاد قیاسی به عنوان مربی بدن ساز تیم را همراهی می کنند.

علی جمشیدی نیز به عنوان سرپرست و مربی فرهنگی این اردو معرفی شده است.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید