پاسخ چشمی درباره جبران باخت به الحسین
پاسخ چشمی درباره جبران باخت به الحسین

چشمی تاکید کرد: باید در دیدار برگشت مقابل الحسین اردن، باهوش و با تمرکز بالا بازی کنیم. معتقدم پتانسیل جبران شکست بازی رفت و صعود را داریم. به گزارش تابناک، روزبه چشمی در نشست خبری پیش از دیدار مقابل الحسین اردن در دور برگشت مرحله یک‌هشتم‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا، اظهار داشت: در دیدار رفت به […]

پاسخ چشمی درباره جبران باخت به الحسین

چشمی تاکید کرد: باید در دیدار برگشت مقابل الحسین اردن، باهوش و با تمرکز بالا بازی کنیم. معتقدم پتانسیل جبران شکست بازی رفت و صعود را داریم.

به گزارش تابناک، روزبه چشمی در نشست خبری پیش از دیدار مقابل الحسین اردن در دور برگشت مرحله یک‌هشتم‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا، اظهار داشت: در دیدار رفت به طور کامل سوار بر بازی داریم و موقعیت‌هایی داشتیم که نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. دو گل زدیم اما مردود اعلام شد. به یکی از گل‌ها معترض بودیم و نمی‌دانیم چرا مردود شد، چون معتقدیم درست بود.

وی افزود: تیم ما پتانسیل این را دارد که نتیجه بازی رفت را جبران کند. باید باهوش بازی کنیم و با تمرکز بیشتر نسبت به دیدار رفت به میدان برویم و از موقعیت‌ها استفاده کنیم. ما می‌توانیم به مرحله بعدی راه پیدا کنیم.

گفتنی است، استقلال نماینده ایران فردا شب در حالی میهمان الحسین است که بازی رفت با برتری یک بر صفر نماینده اردن همراه شد.

منبع خبر: تابنـاک

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید