استقلال با شکست تلخ مقابل الحسین اردن از گردونه رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲ حذف شد تا از این به بعد تمام تمرکزش روی لیگ برتر و جام حذفی باشد.   شرایط استقلال طی چند هفته اخیر اصلاً آرام نبود و به وضوح می‌دیدیم که رابطه ریکاردو ساپینتو با علی تاجرنیا شکرآب شده است. سرمربی […]

استقلال با شکست تلخ مقابل الحسین اردن از گردونه رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲ حذف شد تا از این به بعد تمام تمرکزش روی لیگ برتر و جام حذفی باشد.  

شرایط استقلال طی چند هفته اخیر اصلاً آرام نبود و به وضوح می‌دیدیم که رابطه ریکاردو ساپینتو با علی تاجرنیا شکرآب شده است. سرمربی استقلال با صراحت از وضعیت تیم انتقاد می‌کرد و تاکید داشت شرایط مد نظرش از بابت مالی، جدایی بازیکنان و امکانات سخت‌افزاری تامین نشده است. البته مدیریت باشگاه با توجه به حساسیت رقابت‌های آسیایی سیاست مدارا را در پیش گرفت و تا قبل از جدال برگشت با الحسین هیچ کاری به کار سرمربی پرتغالی نداشت ولی حالا شرایط عوض شده است.  

بر اساس خبری که سه‌شنبه شب و دقایقی پس از حذف استقلال به دستمان رسید، ریکاردو ساپینتو باید به محض حضور در تهران پیرامون وضعیت تیم و نتایجی که طی هفته‌های اخیر کسب کرده است، به کادر مدیریت توضیح بدهد چون مدیران باشگاه اصلا از این وضعیت راضی نیستند و کاملاً بدیهی است که کنار رفتن از رقابت‌های آسیایی برایشان فوق العاده گران تمام شده است.  

طبق برنامه قرار است استقلال صبح چهارشنبه ۲۹ بهمن وارد تهران شود.  

بیشتر بخوانید: اختلاف در اردوی حریف استقلال؛ بازیکن انگلیسی را کنار گذاشتند!

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید