ملوان بندرانزلی و تراکتور روز یکشنبه ۳ اسفندماه در هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه سیروس قایقران به مصاف هم می‌روند؛ شاگردان مازیار زارع امیدوارند بعد از ۱۵ سال، بالاخره تراکتور را شکست دهند. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، تراکتور که در هفته‌های اخیر صدر جدول را از دست داده بود، […]

ملوان بندرانزلی و تراکتور روز یکشنبه ۳ اسفندماه در هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه سیروس قایقران به مصاف هم می‌روند؛ شاگردان مازیار زارع امیدوارند بعد از ۱۵ سال، بالاخره تراکتور را شکست دهند.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، تراکتور که در هفته‌های اخیر صدر جدول را از دست داده بود، با پیروزی در آخرین بازی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا مقابل الغرافه، دوباره به فرم ایده‌آل خود بازگشته است. دیدار با ملوان نخستین تجربه محمد ربیعی، سرمربی ۴۵ ساله تراکتور، به عنوان مربی این تیم خواهد بود و او انگیزه ویژه‌ای برای ثبت پیروزی دارد.

ملوان بندرانزلی اما هفته‌های پرنوسانی را پشت سر گذاشته و در پنج دیدار اخیر خود دو برد، دو باخت و یک تساوی به دست آورده است. با این حال، شاگردان مازیار زارع نشان داده‌اند که می‌توانند حتی مدعیان لیگ را متوقف کنند.

تاریخچه رویارویی‌های دو تیم نیز جذابیت خاصی به این دیدار داده است؛ دو تیم تاکنون ۴۲ بار در تمام رقابت‌ها به مصاف هم رفته‌اند که حاصل آن ۱۶ برد برای تراکتور، ۱۱ برد برای ملوان و ۱۵ تساوی بوده است. نکته جالب این است که ملوان بیش از ۱۵ سال است نتوانسته تراکتور را در لیگ شکست دهد. آخرین پیروزی انزلی‌چی‌ها به ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ در لیگ دهم بازمی‌گردد که ملوان با بریس محمد نزهتی، تراکتور تحت هدایت فراز کمالوند را شکست داد.

دیدار رفت این فصل نیز به دلیل فشردگی بازی‌های تراکتور در لیگ و آسیا، با تعویق برگزار شد و در ابتدا با تساوی بدون گل به پایان رسید، اما بعداً تراکتوری‌ها با اعتراض به استفاده از بازیکن غیرمجاز، نتیجه را ۳ بر صفر به سود خود تغییر دادند.

حالا باید دید آیا ملوان تحت هدایت مازیار زارع موفق می‌شود طلسم بیش از ۵۴۷۹ روزه خود را مقابل تراکتور بشکند یا خیر.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید