در سال ۱۳۹۰ برنامه‌ای تحت عنوان نیمروز از شبکه سوم سیما پخش می‌شد که علی ضیا اجرای آن را بر عهده داشت و از چهره‌های سرشناس ورزش و هنر دعوت به عمل می‌آورد. امیر قلعه‌نویی، سرمربی کنونی تیم ملی که زمستان سال ۹۰ هدایت تراکتور را بر عهده داشت نیز یکی از مهمانان همین برنامه […]

در سال ۱۳۹۰ برنامه‌ای تحت عنوان نیمروز از شبکه سوم سیما پخش می‌شد که علی ضیا اجرای آن را بر عهده داشت و از چهره‌های سرشناس ورزش و هنر دعوت به عمل می‌آورد.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی کنونی تیم ملی که زمستان سال ۹۰ هدایت تراکتور را بر عهده داشت نیز یکی از مهمانان همین برنامه بود که مصاحبه‌ای جذاب انجام داد و ما در روز ۲ اسفند ۱۳۹۰ مهم‌ترین بخش‌های آن را منتشر کردیم:

  • در جریان بازی خیلی حرص و جوش می‌خورم ولی برخی شایعات عجیب هم در موردم درست شده؛ مثلا می‌گویند بین دو نیمه بازیکنانم را کتک می‌زنم!
  • در مورد راز جوان ماندنم باید بگویم موهایم را رنگ می‌کنم تا جوان بمانم (می‌خندد)؛ البته جدا از شوخی، باید بگویم همیشه سعی می‌کنم با ورزش خودم را سرحال نگه دارم. شاید باورتان نشود ولی هر روز صبح پیاده‌روی و کوهنوردی را در دستور کارم می‌گذارم.
  • این روزها با وجودی‌که راجع به استقلال حرف نمی‌زنم، برایم کلی جنجال و حاشیه درست شده است وای به روزی که بخواهم در مورد این تیم صحبت هم بکنم. اگر چنین کاری بکنم حتما من را دار می‌زنند!
  • از بچگی طرفدار استقلال بودم و مهم‌ترین دلیلش هم این بود که جگیچ سرمربی استقلال محسوب می‌شد. من عاشق سبکی بودم که ایشان در استقلال پیاده می‌کرد و همین الان هم از او در مربیگری خودم الگو می‌گیرم.
  • سرمربی شدن در پرسپولیس یک افتخار است و همه می‌دانند من این تیم و هوادارانش را دوست دارم اما از آن‌جایی که هنوز یک عده معدود از طرفداران استقلال دوستم دارند و نمی‌توانم دلشان را بشکنم، هیچوقت هدایت پرسپولیس را بر عهده نخواهم گرفت.
  • من به هر تیمی که رفته‌ام، خانواده خودم را هم به همان شهر بردم چون حضور در کنار آن‌ها به موفقیتم کمک می‌کند. در سال ۱۳۸۶ پیشنهاد خوبی از پاختاکور ازبکستان داشتم ولی به خاطر فرزندانم قید این تیم را زدم و به مس کرمان رفتم.

بیشتر بخوانید: رامین رضاییان: حاضرم جانم را بدهم تا پرسپولیس قهرمان شود/ طارمی قهر کند؟ خیلی هم خوشحال بود

زیرنویس‌گردی| قلعه‌نویی: موهایم را رنگ می‌کنم تا جوان بمانم/ دوست دارم سرمربی پرسپولیس شوم اما...

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید