محمد کیادربندسری، باسابقه‌ترین اسکی‌باز آلپاین ایران، پس از نزدیک به ۳۰ سال فعالیت حرفه‌ای، از تیم ملی اسکی ایران خداحافظی کرد. او سه دوره در المپیک زمستانی حضور داشت، تنها مدال تاریخ ایران در بازی‌های آسیایی را کسب کرد و ۱۰ مدال قهرمانی آسیا را در کارنامه خود ثبت کرده است. به گزارش گروه ورزشی […]

محمد کیادربندسری، باسابقه‌ترین اسکی‌باز آلپاین ایران، پس از نزدیک به ۳۰ سال فعالیت حرفه‌ای، از تیم ملی اسکی ایران خداحافظی کرد. او سه دوره در المپیک زمستانی حضور داشت، تنها مدال تاریخ ایران در بازی‌های آسیایی را کسب کرد و ۱۰ مدال قهرمانی آسیا را در کارنامه خود ثبت کرده است.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، کیادربندسری که از دو و نیم سالگی زیر نظر پدرش اسکی را آغاز کرد و از هفت سالگی وارد مسابقات شد، در طول سه دهه حضور مستمر خود در میادین داخلی و بین‌المللی، نمادی از ایستادگی، تلاش و ثبت رکورد برای اسکی ایران بود.

او در طول دوران حرفه‌ای خود موفق شد ۱۰ مدال قهرمانی آسیا (۳ طلا، ۳ نقره و ۴ برنز) را به دست آورد، تنها مدال ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۱ را کسب کند، در سه دوره المپیک زمستانی شرکت داشته و در دو دوره رقابت‌های قهرمانی جهان به فینال رسید و در جایگاه‌های ۲۳ و ۲۵ قرار گرفت. کیادربندسری با این دستاوردها، نام خود را به عنوان یکی از پرافتخارترین ورزشکاران تاریخ اسکی ایران ثبت کرده است و حالا پس از پایان المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلانوکورتینا، از تیم ملی خداحافظی می‌کند.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید