عملکرد تیم پرسپولیس در دور رفت رقابت‌های لیگ برتر با وحید هاشمیان گرچه مورد تایید هواداران و پیشکسوتان این تیم نبود اما به مراتب از نتایج این تیم در دور برگشت راضی کننده‌تر بود.  کسب نتایج ضعیف پرسپولیس در دور برگشت توسط اوسمار ویرا و شاگردانش موجب شد تا این تیم ظرف هفته‌های اخیر در […]

عملکرد تیم پرسپولیس در دور رفت رقابت‌های لیگ برتر با وحید هاشمیان گرچه مورد تایید هواداران و پیشکسوتان این تیم نبود اما به مراتب از نتایج این تیم در دور برگشت راضی کننده‌تر بود. 

کسب نتایج ضعیف پرسپولیس در دور برگشت توسط اوسمار ویرا و شاگردانش موجب شد تا این تیم ظرف هفته‌های اخیر در دور برگشت از ۷ مسابقه خود ۵ شکست را تجربه کند که سال‌ها بود این تیم چنین نتایج ضعیفی را به دست نمی‌آورد. 

گروهی از کارشناسان و منتقدان تیم پرسپولیس ظرف این مدت پیشنهادهای زیادی را در جهت استفاده از روانشناس برای تیم پرسپولیس عنوان کرده بودند که البته پیمان حدادی مدیریت باشگاه به جای استفاده از چنین ترفندی به سراغ انتشار نامه تهدید آمیز برای تیم پرسپولیس رفت و در حالی که گفته می‌شد اوضاع روحی روانی این تیم تحت تاثیر تغییرات در کادر فنی و البته وضعیت اجتماعی پس از حوادث تلخ و مرگ هزاران نفر از هموطنان‌مان در دی ماه تعریف چندانی نداشت او نیز با نامه تهدید آمیز و بدون ابراز همدردی با بازیکنان تیمش به گفته سرمربی تیم پرسپولیس شرایط را از قبل هم بدتر کرد.

حالا با این وضعیت باز هم ظرف ساعت‌های پس از شکست پرسپولیس مقابل خیبر خرم آباد گروهی از پیشکسوتان پرسپولیس بر این اعتقادند که هرچه زودتر باید با اضافه کردن یک روانشناس به جمع اعضای کادر فنی و برگزاری چند جلسه «تراپی» با بازیکنان تیم، شرایطی به وجود بیاورند که اوضاع روحی روانی تیم پرسپولیس از این بدتر نشود. 

این عده بر این اعتقادند در روزهایی که تیم پرسپولیس از نظر جسمانی و روحی دچار مشکل شده لااقل با برطرف کردن مشکل روحی می‌توان از تجربه و توانایی بازیکنان بزرگ حاضر در جمع نفرات این تیم نهایت استفاده را برد و تا حدی مشکلات جسمانی بازیکنان را پوشش داد. 

بیشتر بخوانید: باخت‌های تلخ پرسپولیس؛ نقش حوادث دی ماه در نتایج شاگردان اوسمار/ چه عواملی باعث افت قرمزها شد؟

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید