به گزارش زیرنویس به نقل از شبکه روسیا الیوم، «کیم جونگ ‌اون» رهبر کره شمالی بامداد پنجشنبه اعلام کرد: اگر آمریکا از سیاست‌های خصمانه خود دست بردارد، مانعی برای برقراری روابط خوب با این کشور وجود ندارد. وی در عین حال تأکید کرد که پیونگ‌یانگ تمرکز خود را بر اجرای پروژه‌هایی برای افزایش تعداد سلاح‌های […]

به گزارش زیرنویس به نقل از شبکه روسیا الیوم، «کیم جونگ ‌اون» رهبر کره شمالی بامداد پنجشنبه اعلام کرد: اگر آمریکا از سیاست‌های خصمانه خود دست بردارد، مانعی برای برقراری روابط خوب با این کشور وجود ندارد.

وی در عین حال تأکید کرد که پیونگ‌یانگ تمرکز خود را بر اجرای پروژه‌هایی برای افزایش تعداد سلاح‌های هسته‌ای و گسترش دامنه توان عملیاتی آن‌ها قرار خواهد داد.

رهبر کره شمالی همچنین هشدار داد: در صورتی که مشخص شود رفتار تحریک‌آمیز کره جنوبی به امنیت ما آسیب می‌زند، می‌توانیم اقدامات قهرآمیز درپیش بگیریم.

منبع خبر: مهـر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید