تیم فوتبال پرسپولیس در هفته‌های اخیر دچار یک آمار منفی عجیب شده و آن هم دریافت گل در دقایق ابتدایی بازی‌هاست. در نیم‌فصل دوم، این تیم بار‌ها در یک‌سوم ابتدایی بازی‌ها گل خورده است. سرخپوشان هفته گذشته در دقیقه ۸ بازی گل اول را از تیم فجر شهید سپاسی شیراز دریافت کردند. آنها برابر ملوان […]

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته‌های اخیر دچار یک آمار منفی عجیب شده و آن هم دریافت گل در دقایق ابتدایی بازی‌هاست. در نیم‌فصل دوم، این تیم بار‌ها در یک‌سوم ابتدایی بازی‌ها گل خورده است.

سرخپوشان هفته گذشته در دقیقه ۸ بازی گل اول را از تیم فجر شهید سپاسی شیراز دریافت کردند. آنها برابر ملوان نیز در دقیقه ۱۱ گل خوردند. شاگردان اوسمار مقابل فولاد هم در دقیقه ۲۱ بازی دروازه شان باز شد. قرمز پوشان در دقیقه ۱۹ مقابل گل گهر گل اول را خوردند. همچنین پرسپولیسی‌ها در دقیقه ۱۲ گل اول بازی با خیبر را دریافت کردند.  

این آمار نشان‌دهنده افت تمرکز و ضعف دفاعی در شروع مسابقات است و یکی از دلایل اصلی نتایج ضعیف اخیر  سرخپوشان محسوب می‌شود.

 

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید