سرمربی سپاهان بعد از تساوی بدون گل برابر پیکان در نشست خبری پس از بازی گفت: غیر دو تا سه دقیقه اول که پیکان مقداری بهتر بود در بقیه بازی بهتر بودیم. چند موقعیت خوب داشتیم که از آن‌ها استفاده نکردیم. نیمه دوم اصلا فوتبال ندیدیم. همه‌اش جیغ و داد و لب خط سردرد گرفتم. […]

سرمربی سپاهان بعد از تساوی بدون گل برابر پیکان در نشست خبری پس از بازی گفت: غیر دو تا سه دقیقه اول که پیکان مقداری بهتر بود در بقیه بازی بهتر بودیم. چند موقعیت خوب داشتیم که از آن‌ها استفاده نکردیم. نیمه دوم اصلا فوتبال ندیدیم. همه‌اش جیغ و داد و لب خط سردرد گرفتم. در نیمه دوم هیچ‌کدام از تیم‌ها فوتبال بازی نکردند. اول از همه از تیم ایراد می‌گیرم که اسیر بازی حریف شدیم. یک بازی درگیرانه که فقط اوت داشت.

محرم نویدکیا در ادامه گفت: سعید دقیقی ماشاالله آدم را دیوانه می‌کند. فوتبال است و می‌خواهیم کار فنی کنیم و سعید آدم را کلافه می‌کند. این اذیت کننده است و فوتبال این‌گونه فایده ندارد. 

وی درباره عملکرد رقیبان تیمش اظهار کرد: امسال سال پیچیده‌ای است و عجیب است و تا سه هفته آخر نمی‌شود قضاوت کرد. به مبارزه خود ادامه می‌دهیم. از موضوع دوپینگ اطلاع ندارم. در برخی تیم‌ها میزان دوندگی بالایی دارند. 

سرمربی سپاهان در ‌پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره عملکرد بازیکنان جدیدی که در نیم فصل اضافه شده‌اند و جذب نکردن مهاجم خارجی در نیم فصل بیان کرد: در نیم فصل تلاش کردیم که مهاجم جذب کنیم اما با قطع شدن نت‌ها هیچکس قبول نکرد که بیاید. نباید انتظار داشته باشیم که بازیکنان جدید تمام بار تیم را به دوش بکشند.

نویدکیا در پایان درباره وضعیت گولسیانی عنوان کرد: گولسیانی خوب کار می‌کند و برای شرایط زانو کم‌تر بازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: جدول لیگ برتر| آسمان آبی لیگ با صدرنشینی استقلال و سقوط پرسپولیس/ شاهکار فولاد و چادرملو با فرصت‌سوزی سپاهان

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید