استقلال مسافر لیگ نخبگان، تراکتور در انتظار فرصت پلی‌آف
استقلال مسافر لیگ نخبگان، تراکتور در انتظار فرصت پلی‌آف

با لغو احتمالی ادامه لیگ برتر پیش از جام جهانی، سازمان لیگ به احتمال قوی بر اساس جایگاه کنونی تیم‌ها، سهمیه‌های ایران در فصل آتی لیگ نخبگان آسیا را نهایی می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان- رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا در فصل پیش رو، با توجه به ضرب‌الاجل اعلام‌شده توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) برای تعیین تیم‌های […]


با لغو احتمالی ادامه لیگ برتر پیش از جام جهانی، سازمان لیگ به احتمال قوی بر اساس جایگاه کنونی تیم‌ها، سهمیه‌های ایران در فصل آتی لیگ نخبگان آسیا را نهایی می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان- رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا در فصل پیش رو، با توجه به ضرب‌الاجل اعلام‌شده توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) برای تعیین تیم‌های حاضر، یکی از چالش‌های پیش روی فدراسیون فوتبال ایران محسوب می‌شود. در شرایطی که ادامه مسابقات لیگ برتر تا پیش از جام جهانی با، اما و اگر‌های فراوانی رو‌به‌رو است، نگاه‌ها به سمت جایگاه کنونی تیم‌ها در جدول معطوف شده است.

بر اساس آخرین وضعیت موجود و با در نظر گرفتن احتمال عدم تکمیل فصل جاری لیگ برتر، تیم استقلال با جایگاهی که در جدول کسب کرده، بیشترین شانس را برای دریافت سهمیه مستقیم در لیگ نخبگان خواهد داشت. این مهم، به استقلال این امکان را می‌دهد که به اولین باشگاه ایرانی تبدیل شود که دو بار در فرمت جدید و پرمخاطب این رقابت‌ها شرکت می‌کند.

در مقابل، تیم تراکتور برای رسیدن به جمع برترین‌های آسیا، نیازمند عبور از مرحله پلی‌آف خواهد بود. این مرحله، همواره یکی از موانع دشوار برای تیم‌های ایرانی در راه صعود به لیگ قهرمانان یا نخبگان بوده است.

با توجه به اینکه استقلال پیش از این نیز سابقه حضور در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی آسیا را در کارنامه دارد، این حضور دوباره، بیستمین تجربه حضور این باشگاه در رقابت‌های سطح اول قاره را رقم خواهد زد و بار دیگر توانایی‌های فوتبال ایران را در عرصه بین‌المللی به نمایش خواهد گذاشت.

منبع خبر: باشگاه خبر نـگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید