تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار امروز خود در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال، به مصاف آلومینیوم اراک می‌رود و به دنبال انتقام از دو شکست قبلی مقابل مجتبی حسینی است. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال ایران امروز (یکشنبه) در ساعت ۱۶:۱۵ به مصاف آلومینیوم اراک […]

تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار امروز خود در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال، به مصاف آلومینیوم اراک می‌رود و به دنبال انتقام از دو شکست قبلی مقابل مجتبی حسینی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال ایران امروز (یکشنبه) در ساعت ۱۶:۱۵ به مصاف آلومینیوم اراک خواهد رفت. پرسپولیس هفته گذشته با پیروزی برابر پیکان، ۲۲ امتیازی شد و در رتبه دوم جدول قرار گرفت. تیم سرخپوش پایتخت با حضور اوسمار شرایط خوبی پیدا کرده و در ۵ بازی اخیر خود ۳ برد و ۲ تساوی به دست آورد تا به کورس مدعیان قهرمانی بازگردد.

پرسپولیس در این دیدار خانگی به دنبال کسب ۳ امتیاز برابر آلومینیوم است تا هم موقتاً جای سپاهان را در صدر جدول بگیرد و هم روند رو به رشد خود را تا پایان نیم‌فصل ادامه دهد. اما در طرف مقابل، آلومینیوم اراک که در ۶ بازی اخیر خود پیروزی نداشته و هفته گذشته برابر سپاهان شکست خورده است، به دنبال قطع نوار ناکامی‌های خود است. این تیم با ۱۵ امتیاز در رتبه دهم جدول قرار دارد و می‌خواهد با شکست پرسپولیس، رتبه خود را ارتقا دهد.

از نظر تاریخی، آمار اوسمار برابر مجتبی حسینی سرمربی آلومینیوم خوب نبوده است. او در سال‌های گذشته ۲ بار مقابل حسینی قرار گرفت که در هر دو بازی شکست خورد. این موضوع انگیزه‌ای مضاعف برای اوسمار ایجاد کرده تا بتواند خاطرات تلخ گذشته را از ذهن هواداران پاک کند.

مارکو باکیچ و محمد عمری به دلیل مصدومیت قادر به همراهی پرسپولیس در این دیدار نیستند، و همچنین سرژ اوریه نیز احتمالاً غایب خواهد بود. تاکنون ۱۲ بازی میان پرسپولیس و آلومینیوم برگزار شده که ۵ برد سهم هر کدام و ۲ بازی نیز به تساوی انجامیده است.

ترکیب احتمالی پرسپولیس:

نیازمند، میلاد محمدی، ابرقویی، کنعانی زادگان، براجعه، سرلک، خدابنده لو، احمدزاده، ارونوف، بیفوما و علیپور.

باید دید اوسمار می‌تواند این بار مقابل حسینی پیروز شود یا نه!

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید