به روزهای پایانی سال میلادی نزدیک شده‌ایم و زیرنویس همه‌ساله در این ایام با فوتبالیست‌ها و مربیان مسیحی شاغل در ایران مصاحبه‌هایی داشته است. در همین راستا برانکو ایوانکوویچ، سرمربی اسبق و موفق پرسپولیس و تیم ملی ۲۵ آذر ۱۳۹۵ با ما مصاحبه متفاوتی پیرامون جشن کریسمس، بابانوئل و… انجام داد: هدیه زیرنویس برای جشن […]

به روزهای پایانی سال میلادی نزدیک شده‌ایم و زیرنویس همه‌ساله در این ایام با فوتبالیست‌ها و مربیان مسیحی شاغل در ایران مصاحبه‌هایی داشته است.

در همین راستا برانکو ایوانکوویچ، سرمربی اسبق و موفق پرسپولیس و تیم ملی ۲۵ آذر ۱۳۹۵ با ما مصاحبه متفاوتی پیرامون جشن کریسمس، بابانوئل و… انجام داد:

  • هدیه زیرنویس برای جشن کریسمس به من یک کلاه قرمزرنگ بود که حسابی سورپرایزم کرد ولی به نظر خودتان یک مقدار زود نبود؟ ۱۰ روز تا شب کریسمس باقی مانده!
  • سال ۱۳۹۴ شرایط برگزاری رقابت‌های لیگ برتر در ایران به گونه‌ای بود که در ایران مانده بودم و نمی‌توانستم تعطیلات سال نو به کرواسی بروم به همین خاطر شب کریسمس و شب سال نوی میلادی را کنار همکارانم در هتل المپیک سپری کردیم.
  • خیابان میرزای شیرازی در تهران را دیده‌ام و می‌دانم هر چقدر به روزهای کریسمس و سال جدید نزدیک‌تر می‌شویم، این منطقه شبیه به خیابان‌های واراژدین، زاگرب و سایر شهرهای کرواسی می‌شود. می‌دانم تهران محله‌های مسیحی‌نشین دارد و جشن کریسمس در کشور شما نامفهوم نیست اما راستش زیاد اهل عروسک خریدن نیستم (می‌خندد).
  • تا به حال لباس بابانوئل نپوشیده‌ام و اصلا استعداد بازیگری ندارم. کسی باید این لباس را بپوشد که بتواند بچه‌ها را بخنداند ولی من بیشتر به درد دعوا کردن آن‌ها می‌خورم (می‌خندد).
  • ما در کرواسی مراسمی داریم به اسم ماشکارا که شبیه چهارشنبه‌سوری شماست.
  • برای کریسمس و ایام سال نو به همسر و فرزندانم هدیه می‌دهم و از آن‌ها هدیه هم می‌گیرم البته اصلا هدایای گران‌بهایی نمی‌خریم. این به آن دلیل نیست که وضع مالی ما خوب نباشد یا خسیس باشیم بلکه به هیچ عنوان نمی‌خواهیم یکدیگر را اذیت کنیم. هدیه باید از قلب باشد و قیمتش مهم نیست.
  • به مناسبت این روزها ۴ روز تمرینات پرسپولیس را تعطیل می‌کنم که هدیه بسیار بزرگی برای بازیکنان پرسپولیس است. اصلا چه هدیه‌ای از این بزرگتر! البته باید مراقب باشند که اضافه وزن نیاورند. خودم به کرواسی می‌روم ولی وقتی برگشتم حتما به بازیکنان پرسپولیس شیرینی و شام می‌دهم.
  • در خانه ما همسرم رئیس خانواده است و برنامه‌ریزی برای دید و بازدیدهای سال نو را هماهنگ می‌کند.

بیشتر بخوانید: علی دایی: آن آقا را حتی نمی‌خواهم ببینم/ حمید استیلی راه غلطی را انتخاب کرد/ غصه می‌خورم که باید مقابل هواداران بایستم

زیرنویس‌گردی| قیافه من به درد ترساندن بچه‌ها می‌خورد/ تمرین پرسپولیس را تعطیل می‌کنم؛ چه هدیه‌ای از این بزرگ‌تر؟

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید