۷ بازی، ۵ تساوی و فقط ۲ برد. این چند عدد را چگونه باید کنار هم خواند؟ استقلال بعد از فیفادی، نه خیلی فوتبال خوبی بازی می‌کند و نه نتیجه می‌گیرد، این «نه»ها فقط یک معنا دارد و آن تردید نسبت به موفقیت ایده‌های فنی ساپینتو و آینده اوست. روزنامه خراسان در یادداشتی نوشت: واقعیت […]

۷ بازی، ۵ تساوی و فقط ۲ برد. این چند عدد را چگونه باید کنار هم خواند؟ استقلال بعد از فیفادی، نه خیلی فوتبال خوبی بازی می‌کند و نه نتیجه می‌گیرد، این «نه»ها فقط یک معنا دارد و آن تردید نسبت به موفقیت ایده‌های فنی ساپینتو و آینده اوست.

روزنامه خراسان در یادداشتی نوشت: واقعیت این است که استقلال در هفته‌های اخیر فاصله زیادی با یک تیم مدعی قهرمانی داشته است و نمایش‌هایی ارائه می‌دهد که با انتظارات هوادارانش همخوانی ندارد. تیمی که فصل را فاجعه‌بار آغاز کرد و با شکست سنگین ۷ گله برابر الوصل، یکی از تلخ‌ترین نتایج تاریخ باشگاه را ثبت کرد، در ادامه کمی جان گرفت، خودش را جمع‌وجور کرد و حتی به صدر جدول رسید. اما حالا با این شکل بازی دوباره همان چهره بی‌رمق ابتدای فصل را به خود گرفته و رفته‌رفته در حال آب رفتن است. نکته قابل توجه این‎جاست که استقلالِ ساپینتو در این فصل تنها ۷ پیروزی در ۱۹ مسابقه به دست آورده؛ آماری که برای تیمی با ادعای قهرمانی چندان قابل دفاع نیست.

 اما مسئله مهم این است که استقلال این روزها که بازی‌های سختی برابر المحرق و سپاهان پیش رو دارد، بیش از همیشه سرد و بی‌روح است.

روزنامه همشهری هم با انتقاد از عملکرد ساپینتو نوشت: خبر بدتر برای استقلال و هوادارانش این است که این تساوی، پایان ماجرا نیست؛ آغاز یک کابوس است. استقلال از امروز وارد تونل وحشت می‌شود. نگاهی به تقویم بیندازید تا مشخص شود چرا هواداران نگران تیمشان شده‌اند؛ نبرد سنگین آسیایی با المحرق بحرین، سپس جدال با تیم چغر گل‌گهر، بعد از آن جنگ تمام‌عیار با سپاهان و در‌نهایت نبرد با تراکتور. استقلال با این فرم سینوسی، با این اعصاب خراب و با مربی‌ای که تیمش ۳هفته است رنگ برد را ندیده، چطور می‌خواهد از این تونل وحشت سالم بیرون بیاید؟ ساپینتو حالا روی لبه تیغ راه می‌رود. تساوی در خرم‌آباد، شاید فقط ۲‌امتیاز را از استقلال گرفت، اما اگر فکری به حال این تیم نشود، بازی‌های آینده می‌تواند رویاهای قهرمانی را به‌طور کامل از آنها بگیرد. سوت پایان در خرم‌آباد، صدای آژیر خطری بود که در اردوگاه آبی به صدا درآمد. آقای ساپینتو، وقت بیدار شدن است؛ فردا خیلی دیر می‌شود.

روزنامه فرهیختگان درباره عدم نتیجه گیری استقلال نوشت: تغییرات و تعویض‌های ناموفق در ترکیب و تکرار چندباره اشتباهات، از دست دادن امتیاز مقابل تیم‌های پایین و میانه ‌جدول، مصدومیت‌های پرتعداد، نداشتن میل به پیروزی و در کنار آن ایراداتی که در ساختار دفاعی و تهاجمی استقلال -بحران موقعیت‌سازی و فرصت‌سوزی، ضعف دفاع‌تیمی، فاصله بین خطوط و سرعت و انتقال درست به حمله- در هفته‌های اخیر بیشتر دیده می‌شود، مسیر این تیم را برای بازگشت به کورس قهرمانی سخت‌تر می‌کند. 

در عین حال، شایعاتی جدی در محافل فوتبالی و فضای مجازی مطرح شده که از بروز اختلافات عمیق در داخل تیم استقلال حکایت دارد. بر اساس این گمانه‌زنی‌ها، گفته می‌شود برخی بازیکنان باتجربه که با ریکاردو ساپینتو به مشکل خورده بودند، همچنان با کادرفنی فعلی زاویه دارند و این اختلافات به شکل‌های مختلف بروز پیدا کرده است.

در همین راستا، شنیده می‌شود نشانه‌هایی از کم‌کاری در زمین مسابقه و شکل‌گیری باندبازی در رختکن باعث نارضایتی بخشی از مجموعه فنی شده و حتی شائبه‌هایی درباره تلاش برای تضعیف جایگاه سرمربی استقلال به وجود آورده است.

با این حال، این موارد تاکنون از سوی باشگاه استقلال یا بازیکنان مطرح‌شده به‌صورت رسمی تأیید یا تکذیب نشده و همچنان در حد شایعه و تحلیل رسانه‌ای باقی مانده است.

روزنامه هواداری استقلال هم به ساپینتو حمله کرد و نوشت: این نوع بازی با این همه ستاره در شان استقلال نیست؛ استقلال اسیر تفکرات غلط ساپینتو!

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید