شفقنا نوشت: منابع اطلاعاتی غرب مدعی هستند روسیه به دنبال توسعه یک سلاح جدید برای هدف قرار دادن منظومه ماهواره‌ای ایلان ماسک است. دو سرویس اطلاعاتی کشورهای عضو ناتو مشکوک هستند که روسیه در حال توسعه یک سلاح ضد ماهواره‌ای جدید برای هدف قرار دادن منظومه استارلینک ایلان ماسک با استفاده از ابرهای مخرب گلوله در […]

شفقنا نوشت: منابع اطلاعاتی غرب مدعی هستند روسیه به دنبال توسعه یک سلاح جدید برای هدف قرار دادن منظومه ماهواره‌ای ایلان ماسک است.

دو سرویس اطلاعاتی کشورهای عضو ناتو مشکوک هستند که روسیه در حال توسعه یک سلاح ضد ماهواره‌ای جدید برای هدف قرار دادن منظومه استارلینک ایلان ماسک با استفاده از ابرهای مخرب گلوله در مدار است.

روسیه از ایلان ماسک به خاطر در اختیار گذاشتن استارلینک برای کی‌یف عصبانی است و این اقدام را با هدف مهار برتری فضایی غرب که به اوکراین در میدان نبرد کمک کرده است صورت می‌دهد.

یافته‌های اطلاعاتی که توسط آسوشیتدپرس مشاهده شده است، می‌گوید: این سلاح به اصطلاح «اثر منطقه‌ای» به دنبال آن است که مدارهای استارلینک را با صدها هزار گلوله با چگالی بالا پر کند، که به طور بالقوه چندین ماهواره را به طور همزمان غیرفعال می‌کند، اما همچنین خطر آسیب جانبی فاجعه‌بار به سایر سیستم‌های مداری را نیز به همراه دارد.

تحلیلگرانی که این یافته‌ها را ندیده‌اند، می‌گویند که شک دارند چنین سلاحی بتواند بدون ایجاد هرج و مرج غیرقابل کنترل در فضا برای شرکت‌ها و کشورهایی، از جمله خود روسیه و متحد آن چین  کار کند چون خود این کشورها هم برای ارتباطات، دفاع و سایر نیازهای حیاتی به هزاران ماهواره در مدار متکی هستند.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید