تاج: رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به دغدغه‌های فرهنگی مطرح‌شده از سوی حوزه علمیه قم، از برخورد جدی با ناهنجاری‌ها در ورزشگاه‌ها و تلاش برای جلوگیری از برگزاری دیدار تیم ملی ایران با نمادهای رنگین‌کمانی در جام جهانی خبر داد. به گزارش سایت خبری پُرسون، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، […]



تاج:


رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به دغدغه‌های فرهنگی مطرح‌شده از سوی حوزه علمیه قم، از برخورد جدی با ناهنجاری‌ها در ورزشگاه‌ها و تلاش برای جلوگیری از برگزاری دیدار تیم ملی ایران با نمادهای رنگین‌کمانی در جام جهانی خبر داد.

به گزارش سایت خبری پُرسون، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، پس از حضور در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم، درباره جزئیات نشست برگزارشده و دغدغه‌های مطرح‌شده اظهار کرد: حوزه علمیه قم نگرانی‌ها و دغدغه‌های جدی درباره برخی اتفاقات فرهنگی در ورزشگاه‌ها، رفتار تماشاگران و شعارهای مطرح‌شده روی سکوها داشتند که در یک جلسه سه‌ساعته به‌طور مفصل درباره آن‌ها گفت‌وگو و توضیحاتی ارائه شد.

وی با اشاره به برگزاری دیدار تیم ملی ایران و مصر در جام جهانی که قرار است در شهر سیاتل آمریکا برگزار شود، افزود: یکی از دغدغه‌های مهم، نحوه برگزاری این مسابقه و برخی نمادها و فضاهای فرهنگی اطراف آن بود. فدراسیون فوتبال علاقه‌ای ندارد که بازی سوم تیم ملی در جام جهانی با نمادهای رنگین‌کمانی برگزار شود و به‌صورت جدی پیگیر تغییر این شرایط هستیم و این موضوع محقق خواهد شد.

رئیس فدراسیون فوتبال با تأکید بر تقارن مسابقات تیم ملی در جام جهانی با ماه محرم گفت: هر سه بازی تیم ملی ایران در جام جهانی در ایام محرم برگزار می‌شود و لازم است تدابیر فرهنگی و اجرایی ویژه‌ای برای این موضوع اندیشیده شود که فدراسیون فوتبال این مسئله را در دستور کار خود قرار داده است.

تاج در ادامه به ناهنجاری‌های رخ‌داده در برخی ورزشگاه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: برخی بی‌انضباطی‌ها و رفتارهای نامناسب در سکوها از دغدغه‌های جدی مطرح‌شده در این جلسه بود. ما نیز با هرگونه ناهنجاری مخالفیم و تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی، آموزش و برخوردهای لازم، این موارد را به حداقل ممکن برسانیم.

وی در پایان تأکید کرد: فدراسیون فوتبال خود را متعهد به رعایت ملاحظات فرهنگی، اجتماعی و ارزشی می‌داند و در این مسیر از هیچ تلاشی برای مدیریت فضای ورزشگاه‌ها و صیانت از شأن تیم ملی و هواداران دریغ نخواهد کرد.


منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:











لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید