مصطفی دارایی نژاد، کارشناس کشاورزی و فعال میدان مرکزی گفت: با توجه به آنکه بار در مغازه ها از شب یلدا باقی مانده، تقاضا برای خرید کاهش یافته است که این امر منجر به ارزانی قیمت در بازار شده است. به گزارش «شایانیوز» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ به گفته وی، در حال حاضر میدان […]

مصطفی دارایی نژاد، کارشناس کشاورزی و فعال میدان مرکزی گفت: با توجه به آنکه بار در مغازه ها از شب یلدا باقی مانده، تقاضا برای خرید کاهش یافته است که این امر منجر به ارزانی قیمت در بازار شده است.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ به گفته وی، در حال حاضر میدان عملا نیمه تعطیل است به طوریکه در حد روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن بار خرید و فروش می شود.

دارایی نژاد قیمت هرکیلو سیب را ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو پرتقال شمال ۴۰ تا ۶۰ هزارتومان، پرتقال جنوب ۱۲۰ تا ۱۶۰ هزارتومان، نارنگی انشو ۷۰ تا ۹۰ هزارتومان، نارنگی پچ ۷۰ تا ۸۵ هزارتومان، انار ۱۵۰ هزارتومان، کیوی ۱۰۰ تا ۱۴۰ هزارتومان، لیموشیرین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزارتومان، گلابی شاه میوه ۱۴۰ تا ۱۷۰ هزارتومان، خرمالو ۳۰ تا ۴۰ هزارتومان، موز اکوادور ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، موز فیلیپین ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزارتومان، موز هندی ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، موز پاکستانی ۹۰ هزارتومان و خیار ۴۰ تا ۶۰ هزارتومان است.

کارشناس کشاورزی قیمت هرکیلو سیب زمینی را ۳۵ تا ۴۰ هزارتومان، پیاز ۱۷ تا ۲۵ هزارتومان و گوجه فرنگی ۲۰ تا ۴۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: مغازه داران برمبنای فاکتور رسمی مکلف به اعمال ۳۰ تا ۳۵ درصد سود هستند.

وی با اشاره به آینده بازار میوه گفت: برآوردها حاکی از آن است که با توجه به کاهش تقاضا برای خرید، قیمت ها طی روزهای آتی ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش یابد.

منبع خبر: شایا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید