پرسپولیس جدال حساس هفته هجدهم را در اهواز ۳-۱ به فولاد باخت. آن هم در شرایطی که دقیقه ۹۰ فولاد ۱۰ نفره شد و پرسپولیس با یک پنالتی به گل مساوی رسید، یعنی بهترین فرصت را برای زدن گل‌های بعدی و حفظ صدر جدول داشت اما برعکس، گل خورد و حالا به رتبه چهارم سقوط […]

پرسپولیس جدال حساس هفته هجدهم را در اهواز ۳-۱ به فولاد باخت. آن هم در شرایطی که دقیقه ۹۰ فولاد ۱۰ نفره شد و پرسپولیس با یک پنالتی به گل مساوی رسید، یعنی بهترین فرصت را برای زدن گل‌های بعدی و حفظ صدر جدول داشت اما برعکس، گل خورد و حالا به رتبه چهارم سقوط کرده است.

اما این شکست باعث ثبت یک رکورد در کارنامه اوسمار ویرا شد. دستیار یحیی گل محمدی در لیگ بیست و سوم که دور برگشت جانشین او شد و با پیروزی‌های متوالی و پرگل و نمایش‌های جذاب، تیمش را قهرمان کرد و به محبوبیتی عظیم رسید. اوسمار بلافاصله از ایران رفت اما همیشه کاندیدای بازگشت به پرسپولیس باقی ماند. بعد رفتن گاریدو و عدم پذیرش باقری هم با او مذاکره شد، اما قبول نکرد. درست مثل این تابستان، تا اینکه سرانجام در پایان هفته هشتم بعد برکناری هاشمیان، با سلام و صلوات و مبلغی کلان به پرسپولیس برگشت.

مرد برزیلی از هفته دهم روی نیمکت قرمزها نشست و با پیروزی پرگل سه بر صفر مقابل استقلال خوزستان، استارت زد. در شش بازی دور رفت، او فقط دربی تهران را مساوی کرد و ۵ بازی دیگر را پیروز شد اما برتری سه بر صفر، ابتدا به ۲-۱ و سپس به سه برد خفیف یک بر صفر تبدیل شد تا زنگ خطر از طرف کارشناسان برای پرسپولیس به صدا درآید. 

صدای این زنگ شنیده نشد، اما ندیدن و نشنیدن حقیقت تفاوتی در سرانجامش نمی‌کند. دیدیم که پرسپولیس و اوسمار دور برگشت را  با باخت ۲-۱ برابر فجر در شیراز استارت زدند، سپس سپاهان را در تهران ۲-۱ برده و حالا ۳-۱ در اهواز به فولاد باخته اند. مردی که دور رفت از ۱۸ امتیاز ممکن، ۱۶ امتیاز گرفت در دور برگشت دو باخت در سه بازی آورده و فقط ۳ امتیاز از ۹ امتیاز ممکن را جمع کرده است. رکوردی که هیچ کدام از مربیان این سال‌های اخیر پرسپولیس نداشتند!

بماند که با آن پیشینه و این رقم قرارداد، انتظارها از اوسمار ویرا تکرار به مراتب بیشتر از سایر مربیان بوده و هست. او دور برگشت لیگ بیست و سوم را هم با شکست یک بر صفر در اراک استارت زد، اما همانطور که گفتیم با پیروزی‌های درخشان متوالی تیمش را در نهایت به قهرمانی رساند و دیگر نباخت اما حالا او از ۳ بازی دور برگشت، دو باخت دارد و تیمش در هر سه بازی نتوانسته کلین شیت کند. یعنی به شکل همزمان، هم در دفاع مشکل دارد و هم در حمله!

اینجا را بخوانید: خدمت بزرگ تارتار به پرسپولیس؛ اوسمار قدر ندانست!

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید