گره ویزای کشتی‌گیران باز می‌شود؟
گره ویزای کشتی‌گیران باز می‌شود؟

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ با وجود اینکه مدارک ملی‌پوشان کشتی آزاد و فرنگی کشورمان برای شرکت در مسابقات رنکینگ جهانی کرواسی از مدت‌ها پیش به سفارت کرواسی ارسال شده بود، اما ویزای آنها صادر نشده است. این مسابقات از ۱۵ بهمن در زاگرب آغاز می‌شود و برای کادر فنی آزاد و فرنگی […]

گره ویزای کشتی‌گیران باز می‌شود؟

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ با وجود اینکه مدارک ملی‌پوشان کشتی آزاد و فرنگی کشورمان برای شرکت در مسابقات رنکینگ جهانی کرواسی از مدت‌ها پیش به سفارت کرواسی ارسال شده بود، اما ویزای آنها صادر نشده است.

این مسابقات از ۱۵ بهمن در زاگرب آغاز می‌شود و برای کادر فنی آزاد و فرنگی به منزله دومین مرحله چرخه انتخابی است به همین دلیل فدراسیون کشتی با همکاری وزارت امور خارجه پیگیر این موضوع بود.

با توجه به وصل شدن اینترنت احتمال حضور تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی ایران در رقابت‌های رنکینگ کرواسی قوت گرفته است. پیش از این سفارت کرواسی اعلام کرده بود که به دلیل قطع سیستم ارتباطی امکان صدور ویزا را ندارد. این احتمال وجود دارد که اگر ویزای شینگن صادر نشد، ویزای ملی کشور کرواسی برای کشتی گیران صادر شود.

منبع خبر: تابنـاک

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید