ولین اعترافات قاتل ملیکا؛ متهم خودکشی کرده بود؟
ولین اعترافات قاتل ملیکا؛ متهم خودکشی کرده بود؟

به گزارش تابناک به نقل از رکنا، ملیکا، دختر ۲۲ ساله و دانشجوی ترم آخر گرافیک، ساکن قرچک ورامین بود که عصر هفتم بهمن پس از پایان کارش در حوالی میدان آرژانتین، برخلاف همیشه به پدرش گفت خودش به خانه بازمی‌گردد، اما پس از آن ناپدید شد و تلفن همراهش خاموش ماند. یکی از دوستان […]

ولین اعترافات قاتل ملیکا؛ متهم خودکشی کرده بود؟

به گزارش تابناک به نقل از رکنا، ملیکا، دختر ۲۲ ساله و دانشجوی ترم آخر گرافیک، ساکن قرچک ورامین بود که عصر هفتم بهمن پس از پایان کارش در حوالی میدان آرژانتین، برخلاف همیشه به پدرش گفت خودش به خانه بازمی‌گردد، اما پس از آن ناپدید شد و تلفن همراهش خاموش ماند. یکی از دوستان او پس از ارسال لوکیشن و پیام اضطراری ملیکا درباره رفتار مشکوک راننده، موضوع را به پلیس گزارش داد.

دو شب بعد جسد این دختر جوان در حوالی کانال آبی در جاده حسن‌آباد فشافویه کشف شد؛ بررسی‌ها از وجود آثار درگیری، ضربات چاقو و سرقت طلا، کیف و تلفن همراه او حکایت داشت.

صبح امروز تنها مظنون پرونده که بررسی‌ها نشان می‌دهد او قاتل است در کهریزک تهران توسط تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی بازداشت شد.

متهم ۳۷ ساله که دارای سه فرزند است، در اظهارات خود مدعی شد اعتیاد ندارد و به‌دلیل اختلافات خانوادگی در آستانه جدایی از همسرش قرار دارد. او درباره روز حادثه گفت که ملیکا را مقابل یکی از ایستگاه‌های مترو که جوانمرد قصاب است سوار خودرو کرده و در مسیر، با نیت سرقت، وارد بی‌راهه شده است. به گفته متهم، در همین حین ملیکا با یکی از دوستانش تماس گرفته و با ارسال لوکیشن درخواست کمک کرده است.

دوست ملیکا بعدها به کارآگاهان اعلام کرد که پشت تلفن شنیده ملیکا به راننده می‌گفت گوشی تلفن همراه و طلاهایش را تحویل می‌دهد، اما تماس به‌طور ناگهانی قطع شده است. متهم ادعا می‌کند پس از این تماس و به‌دلیل سر و صدای زیاد، ملیکا را از خودرو پیاده کرده و به او گفته است که «دردسر درست می‌کنی، پیاده شو».

از سوی دیگر، بررسی‌ها نشان می‌دهد روکش صندلی‌های خودرو متهم تعویض شده و آثار خون در بخش‌های مختلف خودرو مشاهده شده است. متهم در توضیح این موضوع مدعی شده پس از پیاده کردن ملیکا، دچار عذاب وجدان شده و در داخل خودرو اقدام به بریدن رگ دست خود کرده که با کمک رهگذران از مرگ نجات یافته است.

بنابر تحقیقات، متهم پس از این ماجرا چند روزی به‌صورت مخفیانه به کاشان رفته و سپس به تهران بازگشته است. او پس از آن برای مخفی شدن به منزل یکی از دوستانش مراجعه کرده، اما در نهایت توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.

تلفن همراه و طلاهای ملیکا تاکنون کشف نشده و متهم نیز هنوز به ارتکاب قتل اعتراف نکرده، اما سوار کردن او را تأیید کرده است. با این حال، اقدامات و بررسی‌های اطلاعاتی حاکی از آن است که وی در این جنایت هولناک نقش داشته و کارآگاهان مأمور شده‌اند تحقیقات تکمیلی را ادامه دهند.

با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

منبع خبر: تابنـاک

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید