بزرگان فوتبال در حسرت جام قهرمانان اروپا
بزرگان فوتبال در حسرت جام قهرمانان اروپا

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ لیگ قهرمانان اروپا بهترین رقابت‌های اروپایی است. این بازی‌ها مانند جام جهانی یکی از پر طرفدارترین‌ها به حساب می‌آید. بازیکنان سطح بالا آرزوی فتح این جام را دارند، اما همه نمی‌توانند در طول دوران ورزشی‌شان آن را به دست آورند. گاهی اوقات شانس به بازیکنان بزرگ رو نمی‌کند. […]

بزرگان فوتبال در حسرت جام قهرمانان اروپا

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ لیگ قهرمانان اروپا بهترین رقابت‌های اروپایی است. این بازی‌ها مانند جام جهانی یکی از پر طرفدارترین‌ها به حساب می‌آید. بازیکنان سطح بالا آرزوی فتح این جام را دارند، اما همه نمی‌توانند در طول دوران ورزشی‌شان آن را به دست آورند.

گاهی اوقات شانس به بازیکنان بزرگ رو نمی‌کند. برخی از آنها تا فینال به فتح جام نزدیک می‌شوند، اما در حسرت کسب آن جایزه می‌مانند. جانلوئیجی بوفون برجسته‌ترین دروازه‌بان در این گروه است. او در طول دوران ورزشی‌اش در یوونتوس و پاری سن ژرمن توانسته است ده‌ها جام بالای سر ببرد، اما هرگز مهم‌ترین جام اروپایی را به دست نیاورده است. هم تیمی سابقش پاول ندود نیز هرگز قهرمانی در لیگ قهرمانان را تجربه نکرد.

آرسنال در شروع قرن ۲۱ دوران طلایی‌اش را سپری می‌کرد و توانست به فینال لیگ قهرمانان ۲۰۰۶ هم برسد، اما با وجود بازیکنان مستعدی هم‌چون پاتریک ویرا و دنیس برکمپ نتوانست بارسلونا را شکست دهد. این دو بازیکن دیگر چنین فرصتی پیدا نکردند.

در دهه ۸۰ و ۹۰ برخی از ستاره‌ها در فتح لیگ قهرمانان ناکام ماندند. دیگو آرماندو مارادونا، اریک کانتونا و روبرتو باجو نمونه‌هایی هستند که نتوانستند همیشه همه جام‌ها را به دست آورند.

فرانچسکو توتی و رود فان نیستلروی در شروع قرن ۲۱ در تیم‌های‌شان درخشیدند و نمایش‌های فوق‌العاده‌ای بر جای گذاشتند؛ با این حال قهرمانی در لیگ قهرمانان را تجربه نکردند.

ستاره‌های دیگری که در فتح این جام ناکام ماندند زلاتان ایبراهیموویچ و رونالدو نازاریو بودند. این اتفاق در حالی رخ داد که این دو مهاجم سوئدی و برزیلی مدت‌ها فوتبال سطح بالایی را به نمایش گذاشتند و عضو تیم‌های بزرگ و موفقی بودند.

برای پایان دادن به این فهرست می‌توان از بازیکنان بزرگ دیگری هم‌چون یان اوبلاک، فابیو کاناوارو، دیگو گودین، لیلیام تورام، لوتار ماتئوس، میشاییل بالاک، سسک فابرگاس، روبرت پیرس، هرنان کرسپو و گابریل باتیستوتا نام برد.

منبع خبر: تابنـاک

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید