به گزارش زیرنویس، محسن خاکی‌نهاد، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان، با اشاره به مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، اعلام کرد: به منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه سراسری برق و تأمین آسایش مردم، با موافقت رئیس‌جمهور محترم، ساعات کاری کلیه دستگاه‌ها، مؤسسات عمومی دولتی و […]

به گزارش زیرنویس، محسن خاکی‌نهاد، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان، با اشاره به مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، اعلام کرد: به منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه سراسری برق و تأمین آسایش مردم، با موافقت رئیس‌جمهور محترم، ساعات کاری کلیه دستگاه‌ها، مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌های استان از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ تعیین شده است.

وی افزود: همچنین، روزهای پنج‌شنبه از ۲۰ اردیبهشت تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ در سراسر کشور تعطیل خواهد بود ساعات کاری واحدهای عملیاتی، خدماتی، آموزشی و بهداشتی مانند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مطابق تصویب‌نامه هیئت وزیران تنظیم می‌شود و کسری ساعات اداری از طریق دورکاری جبران خواهد شد.

خاکی‌نهاد با تأکید بر مدیریت مصرف انرژی در ساختمان‌های اداری، اظهار داشت: ساختمان‌های اداری، دستگاه‌ها، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها باید به محض پایان فعالیت نسبت به خاموشی و صرفه جویی اقدام نمایند.

وی همچنین از شهرداری‌های استان خواست از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت با برنامه‌ریزی لازم، ناوگان حمل‌ونقل عمومی درون‌شهری را با ساعات جدید هماهنگ کرده و ضمن اطلاع‌رسانی در رسانه‌های محلی، نتایج اقدامات را به دبیرخانه کارگروه عمران و توسعه امور شهری و روستایی گزارش دهند.

معاون استاندار و دبیر شورای اداری استان در پایان بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای اجرای این مصوبه تأکید کرد و گفت: این اقدامات در راستای خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم و مدیریت بهینه انرژی در شرایط حساس کنونی انجام می‌شود.

منبع: مـهر

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید