به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از برنامه‌ریزی برای رونمایی سامانه بومی معاملات بازار سرمایه در سال آینده خبر داد و اعلام کرد مراحل نهایی توسعه و آزمون این زیرساخت در حال انجام است. پایان توسعه نرم افزاری هسته بومی معاملات حجت‌اله صیدی با اشاره به آخرین وضعیت پیاده‌سازی […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از برنامه‌ریزی برای رونمایی سامانه بومی معاملات بازار سرمایه در سال آینده خبر داد و اعلام کرد مراحل نهایی توسعه و آزمون این زیرساخت در حال انجام است.

پایان توسعه نرم افزاری هسته بومی معاملات

حجت‌اله صیدی با اشاره به آخرین وضعیت پیاده‌سازی هسته بومی معاملات بورس اظهار کرد توسعه نرم افزاری این سامانه تقریبا به پایان رسیده و در حال حاضر مراجع ذی‌صلاح مشغول انجام تست‌های امنیتی روی آن هستند. به گفته وی، تمرکز اصلی در این مرحله بر اطمینان از پایداری، امنیت و انطباق کامل سامانه با الزامات فنی بازار سرمایه قرار دارد.

برنامه انتقال به زیرساخت جدید
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اهمیت گذار بدون اختلال به سامانه جدید تصریح کرد برنامه‌ریزی لازم برای انتقال تدریجی به زیرساخت بومی و انجام تست‌های عملیاتی نیز در دستور کار قرار گرفته است. وی ابراز امیدواری کرد که حداکثر تا یک سال آینده، سامانه بومی معاملات به صورت کامل زیر بار عملیاتی برود و جایگزین هسته فعلی شود.

تکمیل سامانه پس از معاملات IRPT

صیدی همچنین درباره سامانه پس از معاملات موسوم به IRPT گفت این سامانه نیز تقریبا تکمیل شده و در آستانه رونمایی قرار دارد. به گفته رئیس سازمان بورس، بهره‌برداری از این سامانه می‌تواند نقش مهمی در افزایش شفافیت، تسهیل فرآیندهای تسویه و ارتقای کارایی پس از معاملات در بازار سرمایه ایفا کند.

راه‌اندازی سامانه‌های بومی در بخش معاملات و پس از معاملات، به عنوان یکی از پروژه‌های راهبردی بازار سرمایه، با هدف افزایش استقلال زیرساختی، کاهش ریسک‌های عملیاتی و تقویت تاب‌آوری بورس در دستور کار سازمان بورس و اوراق بهادار قرار دارد.

منبع: سرمایه و بورس

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

منبع خبر: اندیشه معاصر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید