در نیمه دوم آذر ۱۳۸۸ مشخص شد ناصر حجازی با بیماری سختی دست و پنجه نرم می‌کند و باید برای روزهای دشوار آماده شود. روزهایی که علاوه بر خودش، خانواده و دوستانش هم خیلی زجر کشیدند. حجازی که ۲۳ آذر سال ۸۸ در بیمارستان بستری بود و برای نخستین‌مرتبه روز تولد خود را در آن‌جا […]

در نیمه دوم آذر ۱۳۸۸ مشخص شد ناصر حجازی با بیماری سختی دست و پنجه نرم می‌کند و باید برای روزهای دشوار آماده شود. روزهایی که علاوه بر خودش، خانواده و دوستانش هم خیلی زجر کشیدند.

حجازی که ۲۳ آذر سال ۸۸ در بیمارستان بستری بود و برای نخستین‌مرتبه روز تولد خود را در آن‌جا سپری کرد، طی گفت‌وگوی اختصاصی با زیرنویس که ۲۴ آذر همان سال منتشرش کردیم، قاطعانه و با امید فراوان از مبارزه با بیماری حرف زد و گفت:

  • پشت پایم درد می‌کرد و با وجود فیزیوتراپی، دردش برطرف نشد. سرفه هم می‌کردم و علی‌رغم ترک سیگار، سرفه‌هایم نیز قطع نشده بود به همین خاطر توسط چند پزشک خوب معاینه شدم و حالا باید چند روز تحت نظر باشم.
  • هنوز تشخیص قطعی در مورد بیماری و نحوه درمانش داده نشده ولی من به شما می‌گویم حتی اگر سرطان هم داشته باشم، مهم نیست چون تا امروز که ۶۱ سال از زندگی‌ام می‌گذرد، همواره در حال مبارزه بودم و حالا با بیماری خودم هم مبارزه می‌کنم.
  • حتی اگر این بیماری خیلی وخیم باشد بازهم از مبارزه کردن با آن هراس ندارم چون آدم باید روحیه قدرتمندی داشته باشد تا به خواسته‌هایش برسد.

حجازی انصافا تا آخرین لحظه مبارزه کرد ولی متاسفانه حریف این عفریت بدقدم نشد و سرانجام دوم خرداد سال ۱۳۹۰ چشم‌هایش را برای همیشه بست تا آن‌ها را در آسمان باز کند.

بیشتر بخوانید: اتفاقات اصفهان را ندیدید؟ پس خدا را شکر که ناصر حجازی دیگر در این فوتبال نیست/ به آتیلا گفتم کاری نکن تن پدرت در قبر بلرزد!

زیرنویس‌گردی| ناصر حجازی: اسم این مرض مهم نیست... تا آخرین لحظه با بیماری‌ام مبارزه می‌کنم

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید