سرمربی تیم ملی فوتبال کامرون بالاخره بعد از مدت‌ها از سمتش استعفا داد. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نظر می‌رسد ماجراجویی مارک بریس ۶۳ ساله با کامرون رسما به پایان رسیده است. این سرمربی بلژیکی عکسی از نامه استعفای خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت. در هفته‌های اخیر (بار دیگر) جنجال […]

سرمربی تیم ملی فوتبال کامرون بالاخره بعد از مدت‌ها از سمتش استعفا داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نظر می‌رسد ماجراجویی مارک بریس ۶۳ ساله با کامرون رسما به پایان رسیده است. این سرمربی بلژیکی عکسی از نامه استعفای خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت.

در هفته‌های اخیر (بار دیگر) جنجال قابل توجهی پیرامون جایگاه مارک بریس در تیم ملی کامرون به وجود آمده است. پس از شکست در مسابقات انتخابی جام جهانی، ساموئل اتوئو که از زمان انتصاب بریس در سال ۲۰۲۴ در حال کارشکنی بود، به ابتکار خود تصمیم گرفت کادر مربیگری کاملاً جدیدی را منصوب کند و حتی فهرست جداگانه‌ای برای جام ملت‌ها انتخاب کند. 

با این حال، بریس از تسلیم شدن خودداری کرد چرا که توسط وزارت ورزش منصوب شده بود و این وزارتخانه تأیید کرد که بریس هنوز سرمربی تیم ملی کامرون است. چند روز پیش، او حتی تیم خود را برای جام ملت‌های آفریقا که از ۲۱ دسامبر آغاز می‌شود، معرفی کرد.

اما اکنون به نظر می‌رسد که این مربی بلژیکی دیگر سمتی در تیم ملی کامرون ندارد. این مربی عکسی از نامه استعفای خود را در رسانه‌های اجتماعی خود به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد پس از یک سال و نیم، دوران پرتلاطم او در کامرون به پایان رسیده است.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید