تسنیم نوشت:  «محمد فصیح‌الدین فطرت» رئیس نیروهای مسلح حکومت طالبان در نشستی با نمایندگان رسانه‌ها، تحلیلگران سیاسی و شماری از مقام‌های حکومتی گفت که نیروهای نظامی افغانستان در چهار سال گذشته بدون تردید از افغانستان دفاع کرده‌اند و اکنون ارتشی «روی پای خود ایستاده» در این کشور شکل گرفته است. وی تأکید کرد که تمرکز اصلی […]

تسنیم نوشت:  «محمد فصیح‌الدین فطرت» رئیس نیروهای مسلح حکومت طالبان در نشستی با نمایندگان رسانه‌ها، تحلیلگران سیاسی و شماری از مقام‌های حکومتی گفت که نیروهای نظامی افغانستان در چهار سال گذشته بدون تردید از افغانستان دفاع کرده‌اند و اکنون ارتشی «روی پای خود ایستاده» در این کشور شکل گرفته است.

وی تأکید کرد که تمرکز اصلی نیروهای امنیتی، تأمین امنیت شهروندان و حفاظت از تمامیت ارضی افغانستان است.

فطرت همچنین افزود: هر فرد یا کشوری که با نیت سوء به افغانستان نگاه کند، با پاسخ قاطع و شجاعانه نیروهای نظامی روبه‌رو خواهد شد.

پاکستان کاردار افغانستان را احضار کرد

در همین حال، وزارت خارجه پاکستان با احضار معاون کاردار سفارت حکومت سرپرستی افغانستان در اسلام‌آباد، استفاده عناصر تروریستی از خاک افغانستان برای حمله به یک پادگان نظامی در وزیرستان شمالی پاکستان را محکوم کرد. 

در بیانیه مرکز دیپلماسی دولت اسلام‌آباد آمده است: به رژیم طالبان افغانستان قویا اعلام شده است که پاکستان حق دفاع از حاکمیت و حفاظت از شهروندان خود را برای خود محفوظ می‌دارد و تمام اقدامات لازم را برای پاسخ به تروریسم ناشی از خاک افغانستان انجام خواهد داد.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید