باشگاه تراکتور با صدور یادداشتی رسمی در واکنش به پیام کریم باقری، اسطوره فوتبال ایران، روایت متفاوتی از تاریخچه تنش‌ها ارائه کرد و بر لزوم مسئولیت‌پذیری چهره‌های شاخص فوتبال تأکید کرد. به گزارش زیرنویس، باشگاه تراکتور در یادداشت خود تأکید کرد که فحاشی، توهین و شعارهای ضد اخلاق ورزشی در هیچ ورزشگاهی علیه هیچ فرد […]

تراکتور پاسخ کریم باقری را داد: سکوت شما مایه شرمساری بود!

باشگاه تراکتور با صدور یادداشتی رسمی در واکنش به پیام کریم باقری، اسطوره فوتبال ایران، روایت متفاوتی از تاریخچه تنش‌ها ارائه کرد و بر لزوم مسئولیت‌پذیری چهره‌های شاخص فوتبال تأکید کرد.

به گزارش زیرنویس، باشگاه تراکتور در یادداشت خود تأکید کرد که فحاشی، توهین و شعارهای ضد اخلاق ورزشی در هیچ ورزشگاهی علیه هیچ فرد یا گروهی قابل قبول نبوده و نیست و همواره در مسیر سالم‌سازی فضای ورزشگاه‌ها گام برداشته است.

در این بیانیه آمده است که نخستین حضور کریم باقری در تبریز پس از صعود تراکتور به لیگ برتر در سال ۱۳۸۸ با تشویق هواداران همراه بود و او یکی از محبوب‌ترین چهره‌های فوتبال میان مردم آذربایجان شد. با این حال، باشگاه تراکتور معتقد است ریشه اختلافات به دیدارهای پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی در اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ بازمی‌گردد، زمانی که شدیدترین توهین‌های قومیتی علیه مردم ترک‌زبان رخ داد و باقری چه به عنوان بازیکن و چه بعدها به عنوان مربی، سکوت اختیار کرد.

تراکتور در ادامه بیانیه خود از باقری خواسته است تا تاریخ را مرور کرده و نسبت به نقش خود در کاهش تنش‌ها و اصلاح فضای ورزشگاه‌ها موضع شفاف و مسئولانه اتخاذ کند، همان‌گونه که پیش‌تر از باشگاه استقلال عذرخواهی کرده بود. باشگاه تأکید کرده است که این اقدام می‌توانست به نفع فوتبال ایران و مردم این سرزمین باشد.

در پایان یادداشت آمده است: «تاریخ فراموش نمی‌کند سکوت‌ها را و بی‌تردید، همان سکوت در جایی دیگر مایه شرمساری خواهد بود؛ شبی که می‌شد سخن گفت، اما ترجیح داده شد سکوت شود.»

منبع: ورزش سه

منبع: شـهر آرا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید