به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، روزنامه ایران ورزشی در شماره امروز خود به اظهارات معنادار علیرضا بیرانوند پس از دیدار با پرسپولیس پرداخته و یادداشت خود را با تیتر “دروازه‌بان تراکتور به استقلال می‌رود؟” منتشر کرده است. در این یادداشت آمده: علیرضا بیرانوند مرد اول بازی تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی درباره آینده […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، روزنامه ایران ورزشی در شماره امروز خود به اظهارات معنادار علیرضا بیرانوند پس از دیدار با پرسپولیس پرداخته و یادداشت خود را با تیتر “دروازه‌بان تراکتور به استقلال می‌رود؟” منتشر کرده است.

416946

در این یادداشت آمده: علیرضا بیرانوند مرد اول بازی تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی درباره آینده کاری خود در فوتبال ایران صحبت‌هایی انجام داده که جالب توجه است. او گفت: «قطعاً تمام موفقیت‌هایی که با پرسپولیس به دست می‌آورم نیز برای من و هواداران خاطره خواهد شد. احتمال دارد سال بعد تصمیمی برای تیمم بگیرم که خیلی‌ها ناراحت شوند، اما دیگر نمی‌توان قهرمانی‌هایی که با زحمت برای تیم‌های خود به دست آورده‌ام را فراموش کرد. هواداران هم شاید ناراحت شوند، اما این قهرمانی‌ها همیشه می‌ماند.» او می‌گوید: «با این وجود به باشگاه بزرگ پرسپولیس تبریک می‌گویم، اما کاری نکنید که ۱۲ قهرمانی با یک نایب‌قهرمانی آسیا زود فراموش شود.»

وی در مورد تقابل خود با پیام نیازمند و رقابت با او برای تبدیل شدن به دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در جام جهانی گفت: «برای تمام دروازه‌بان‌های لیگ ایران احترام قائل هستم. همگی آرزو دارند در لیست نهایی جام جهانی باشند. پیام هم چند سالی است کنار من در تیم ملی حضور دارد و امیدوارم امسال اتفاقات خوبی برایش بیفتد و او را در جام جهانی ببینیم.»

–>

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

منبع خبر: اندیشه معاصر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید