به گزارش زیرنویس، در این برنامه نظارتی که در سطح تالاب‌ها، زیستگاه‌های طبیعی و مناطق پرخطر استان اجرا شد، بر اساس آمارهای تجمیعی، در بازه زمانی ابتدای مهرماه تا پایان آذرماه، یگان حفاظت محیط زیست مازندران با اجرای ۱۳۲ مورد گشت و کنترل منتهی به کشفیات، موفق به کشف و ضبط ۲۲۸ قبضه سلاح شکاری، جمع‌آوری […]

به گزارش زیرنویس، در این برنامه نظارتی که در سطح تالاب‌ها، زیستگاه‌های طبیعی و مناطق پرخطر استان اجرا شد، بر اساس آمارهای تجمیعی، در بازه زمانی ابتدای مهرماه تا پایان آذرماه، یگان حفاظت محیط زیست مازندران با اجرای ۱۳۲ مورد گشت و کنترل منتهی به کشفیات، موفق به کشف و ضبط ۲۲۸ قبضه سلاح شکاری، جمع‌آوری ۸۱۸ رشته دام و تور صید پرندگان و کشف ۳۷۴ قطعه پرنده مهاجر شد.

عباس زارع فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران در جریان این اقدامات گفت:در همین مدت، ۷۳ مورد استقرارگاه، کومه و سازه غیرمجاز صیادان شناسایی و تخریب و ۲۰۲ نفر متخلف شناسایی شدند که برای آنان حداقل ۱۸۰ پرونده قضایی تشکیل و به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شده است.

وی افزود: با توجه به تداوم حضور پرندگان مهاجر و افزایش حساسیت زیستگاه‌ها، نظارت‌های میدانی در ۱۰ روز پایانی آذرماه تشدید شد و گشت‌ها با تمرکز ویژه بر تالاب‌ها، مناطق پرخطر و کانون‌های اصلی تخلف افزایش یافت.

در ادامه این مرحله تشدید نظارت‌ها، نتایج نشان داد که افزایش عملیات میدانی به رشد هم‌زمان شاخص‌های عملیاتی و قضایی منجر شده است؛ به‌طوری‌که میانگین روزانه گشت‌های منتهی به کشفیات بیش از پنج برابر، کشف سلاح شکاری بیش از شش برابر و جمع‌آوری دام و تور صید پرندگان نزدیک به ۱۶ برابر نسبت به دوره قبل افزایش یافته است. همچنین تخریب استقرارگاه‌ها و سازه‌های غیرمجاز صیادان بیش از سه برابر میانگین دوره پیش از تشدید نظارت‌ها ثبت شده و خروجی‌های قضایی نیز متناسب با شدت عملیات میدانی رشد داشته است.

در پایان، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران خاطرنشان کرد: این روند تا پایان فصل مهاجرت پرندگان ادامه خواهد داشت و یگان حفاظت محیط زیست استان با حضور میدانی مستمر و برخورد قاطع، اجازه نخواهد داد شکار و صید غیرمجاز به حیات‌وحش و تنوع زیستی استان آسیب وارد کند.

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید