به گزارش زیرنویس، سردار عزیزاله ملکی اعلام کرد: پس از دریافت چندین شکایت به پلیس آگاهی شهرستان استهبان درباره کلاهبرداری توسط فردی که در حرفه طلافروشی مشغول بوده است، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت. وی ادامه داد: طی تحقیقات انجام‌شده توسط کارآگاهان پلیس، مشخص شد که این فرد با […]

به گزارش زیرنویس، سردار عزیزاله ملکی اعلام کرد: پس از دریافت چندین شکایت به پلیس آگاهی شهرستان استهبان درباره کلاهبرداری توسط فردی که در حرفه طلافروشی مشغول بوده است، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: طی تحقیقات انجام‌شده توسط کارآگاهان پلیس، مشخص شد که این فرد با وعده‌های وسوسه‌انگیز درباره سرمایه‌گذاری در خرید و فروش طلا و پیشنهاد سودهای کلان توانسته اعتماد شهروندان را جلب کند. او با این روش از جمعی از مردم حدود ۲۲۰ میلیارد تومان پول نقد دریافت کرده و سپس فرار کرده است.

دستگیری اعضای مرتبط با کلاهبرداری

فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰۵ پرونده شکایت در این زمینه تشکیل شده است، توضیح داد: بررسی‌های بیشتر نشان داد که مادر و خواهر متهم نیز در این موضوع دخیل بوده‌اند. بر این اساس، با دستور قضایی هر دو نفر بازداشت شدند.

سردار ملکی افزود: متهم اصلی که یک مرد ۳۱ ساله بود، پس از اینکه شرایط را برای خود دشوار دید، به صورت داوطلبانه به پلیس معرفی و تسلیم قانون شد. هر سه نفر یادشده، که اعضای این باند کلاهبرداری بودند، برای طی روند رسیدگی قضایی به دادسرا ارجاع داده شدند.

هشدار پلیس به شهروندان

این مقام مسئول بر لزوم توجه بیشتر مردم در انجام معاملات و سرمایه‌گذاری‌ها تأکید کرده و گفت: از هم‌میهنان تقاضا می‌کنیم پیش از هرگونه سرمایه‌گذاری، اعتبار و صحت افراد و مؤسسات را بررسی کنند و از تحویل اموال یا پول خود به افراد فاقد مجوز قانونی خودداری نمایند.

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید