تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین گام از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲، روز چهارشنبه، سوم دی ماه، از ساعت ۱۹:۳۰ میزبان المحرق بحرین خواهد بود؛ دیداری که حکم مرگ و زندگی را برای هر دو تیم دارد و سرمربی استقلال در نشست خبری از اتحاد، انگیزه و هدف آبی‌پوشان برای حفظ شانس صعود […]

تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین گام از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲، روز چهارشنبه، سوم دی ماه، از ساعت ۱۹:۳۰ میزبان المحرق بحرین خواهد بود؛ دیداری که حکم مرگ و زندگی را برای هر دو تیم دارد و سرمربی استقلال در نشست خبری از اتحاد، انگیزه و هدف آبی‌پوشان برای حفظ شانس صعود به مرحله بعدی خبر داد.

ریکاردو ساپینتو گفت: برای هر دو طرف فینال است. همه با انگیزه هستیم. با تمرکز بالا برای این بازی به خوبی آماده شده‌ایم. از بدترین شرایط به بهترین شرایط رسیدیم. بازی دوم ما زیاد خوب نبود، شروع خیلی سختی برای ما در این رقابت‌ها بود. هیچوقت تسلیم نشدیم و بر این باور بود که می‌توانیم به مرحله بعد صعود کنیم و این به خودمان بستگی دارد. فقط پیروزی برای ما مهم است، این فرصت را داریم که به مرحله بعد صعود کنیم.

سرمربی استقلال ادامه داد: ما اکنون در مقایسه با بازی رفت بهتر هستیم، بازیکن مصدوم و مهمی داریم که حضور ندارند. یکی از آنها به تیم ملی رفته است (دیدیه اندونگ). صد درصد نیستیم. بازیکنان خوبی دارند و ما هم گزینه‌های زیادی داریم. بازیکنانی که شروع می‌کنند با همه توان بازی خواهند کرد. شرایط زیادی را پشت سر گذاشتیم و می‌خواهیم این هدیه را به خودمان و هواداران بدهیم.

ساپینتو درباره اینکه تنها راه صعود پیروزی است، بیان کرد: دیدارهای قبلی سخت بودند اما اکنون نه. به خودمان بستگی دارد و تیم من وقتی به بازی می‌رود یک تیم است و هیچ چیزی متفاوت نیست. امیدوارم این کار را انجام بدهیم و من به آن اعتقاد دارم. با تمام احترام به تیم حریف، با باوری که به بازیکنانم دارم، فردا پیروز خواهیم شد.

 

 

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید