شهریار مغانلو این فصل در اتحاد کلبا شرایطی دور از انتظارات داشته و برخلاف سال‌های اخیرش که یکی از مهاجمان آماده لیگ ایران محسوب می‌شد، نتوانسته جایگاه ثابت و عملکرد درخشانی ارائه دهد. او در بسیاری از بازی‌ها نیمکت‌نشین بوده و آمار گلزنی و تأثیرگذاری‌اش قابل توجه نبوده است؛ موضوعی که باعث شده نام او […]

شهریار مغانلو این فصل در اتحاد کلبا شرایطی دور از انتظارات داشته و برخلاف سال‌های اخیرش که یکی از مهاجمان آماده لیگ ایران محسوب می‌شد، نتوانسته جایگاه ثابت و عملکرد درخشانی ارائه دهد. او در بسیاری از بازی‌ها نیمکت‌نشین بوده و آمار گلزنی و تأثیرگذاری‌اش قابل توجه نبوده است؛ موضوعی که باعث شده نام او دوباره در فضای فوتبال ایران پررنگ شود و شایعات بازگشتش به لیگ برتر شکل بگیرد.

در تابستان باشگاه پرسپولیس نامه‌ای رسمی به باشگاه اماراتی اتحاد کلبا ارسال کرده و خواهان جذب مغانلو شد و حتی رضا درویش برای جذب شهریار راهی امارات شد. در تابستان گذشته پرسپولیسی ها به دنبال بازگرداندن وی بودند اما رقم درخواستی باشگاه اماراتی و میزان پولی که خود مهاجم درخواست کرده بود، مانعی بزرگ برای انتقال شد و به همین دلیل پرونده بازگشت او در ابتدای فصل بسته شد. با این حال اکنون شرایط متفاوت است؛ شهریار نه تنها از نظر فنی دوران خوبی را سپری نمی‌کند، بلکه گفته می‌شود خودش نیز برای بازگشت بی‌میل نیست، به‌خصوص که رقابت برای حضور در تیم ملی و رؤیای رسیدن به جام جهانی می‌تواند انگیزه بزرگی برای او باشد.

از سمت دیگر، بر اساس شنیده‌ها اوسمار سرمربی پرسپولیس خواهان جذب دو مهاجم جدید در نیم‌فصل است که یکی از آن‌ها باید ایرانی باشد. همین موضوع دوباره نام مغانلو را در لیست گزینه‌های سرخ‌ها قرار داده و بسیاری معتقدند او موردنظر اصلی کادرفنی است. شهریار سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس، قهرمانی با این تیم و تجربه بازی در فضای سنگین پرسپولیس را دارد و در صورت بازگشت می‌تواند بدون نیاز به زمان تطبیق، خیلی سریع وارد چرخه رقابت شود. با این حال همه چیز منوط به تصمیم مدیران اتحاد کلبا و میزان آمادگی خود بازیکن برای بازگشت به ایران است و باید دید در هفته‌های آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: جدایی یک استقلالی منتفی شد/ ستاره تیم ملی در تیمش می‌ماند

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید