انتخاب نوشت: مسعود پزشکیان امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴ در هفدهمین سفر استانی خود به استان چهارمحال و بختیاری در نشستی با سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی استان،گفت: جلسات متعددی با اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برگزار شده و شخصا همه دغدغه ها و نگرانی های اصناف و فعالان اقتصادی را شنیده ام و […]

انتخاب نوشت: مسعود پزشکیان امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴ در هفدهمین سفر استانی خود به استان چهارمحال و بختیاری در نشستی با سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی استان،گفت: جلسات متعددی با اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برگزار شده و شخصا همه دغدغه ها و نگرانی های اصناف و فعالان اقتصادی را شنیده ام و خود را متعهد به حل مشکلات کشور می دانیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه درجلسه امروز هیات دولت نیز روسای اتاق های بازرگانی و اصناف حضور داشتند و نظرات، دیدگاه ها و دغدغه های خود را مطرح کردند، افزود: باور من این است که با همراهی و همکاری کارشناسان، نخبگان، متخصصان، بخش خصوصی و تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی می توانیم مشکلات را رفع و برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم تلاش کنیم.

پزشکیان در ادامه به روند انتخاب رئیس جدید بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: نمایندگان نگران این بودند که ما شاید به تقابل با آنها دست به چنین کاری زده ایم. بیش از یک هفته و ۱۰ روز است آقای فرزین به علت فشاری که روی او بوداصرار کرد که نمی توانم ادامه بدهم و خود و خانواده اش خیلی تحت فشار بود. می گفت که الا و بلا باید بروم. در نتیجه حدود ۲۲ نفر برای تصدی ریاست بانک مرکزی معرفی شدن که اسامی آنها برای بررسی و ارزیابی به کارشناسان و اساتید خبره اقتصاد ارجاع شد. این لیست را به کسانی مانند طیب‌نیا و دانش جعفری نشان دادیم.  از میان این افراد آقای عبدالناصر همتی بالاترین نمره و امتیاز را از سوی خبرگان اقتصادی به خود اختصاص داد و به عنوان رئیس جدید بانک مرکزی انتخاب شد.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید