به گزارش زیرنویس، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس در خصوص حضور نیروهای بیگانه در منطقه خلیج فارس واکنش نشان داد. متن این پیام به شرح ذیل است: ایالات متحده در نیم‌کره غربی با رنگ زرد مشخص شده است. چندین اقیانوس آن‌سوتر، در طرف دیگر کرهٔ زمین، مرزهای ایران نیز با […]

به گزارش زیرنویس، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس در خصوص حضور نیروهای بیگانه در منطقه خلیج فارس واکنش نشان داد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

ایالات متحده در نیم‌کره غربی با رنگ زرد مشخص شده است.

چندین اقیانوس آن‌سوتر، در طرف دیگر کرهٔ زمین، مرزهای ایران نیز با رنگ زرد مشخص شده‌اند.

دایره کوچک قرمز، تنگه هرمز را نشان می‌دهد.

نیروی نظامی ایالات متحده که در سواحل ما عمل می‌کند، اکنون می‌خواهد برای ما تعیین کند که نیروهای مسلح قدرتمند ما چگونه باید در قلمرو خود مانورهای نظامی انجام دهند!

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) از یک نیروی نظامی ملی که دولت ایالات متحده آن را «سازمان تروریستی» معرفی کرده، درخواست کرده «حرفه‌ای‌» عمل کند؛ و هم‌زمان حق انجام رزمایش‌های نظامی را برای همان «سازمان تروریستی» به رسمیت می‌شناسد!

این سطح از تناقض، واقعیتی است که جهان امروز با آن مواجه است و جالب که دولت‌های اروپایی هم فعالانه تصمیم گرفته‌اند همین مسیر را بروند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره و همچنان حافظ صلح و ثبات در خلیج فارس و تنگهٔ هرمز بوده و هست. در منطقهٔ ما، سپاه به‌درستی به‌عنوان نیرویی مقتدر شناخته می‌شود که توانمندی خود را در میدان نبرد، هم در برابر گروه‌های تروریستی و هم در برابر ارتش‌های متجاوز، به اثبات رسانده است.

آزادی ناوبری و عبور امن کشتی‌های تجاری در تنگهٔ هرمز برای ایران به همان اندازه حیاتی است که برای همسایگان ما. حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در منطقهٔ ما همواره نتیجه‌ای برخلاف ادعاهای آنها داشته است: تشدید تنش به‌جای کاهش تنش.

منبع خبر: مهـر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید