سرمربی ایرانی الاصل الاهلی قطر ابراز امیدواری کرد بتوانند مقابل سپاهان به برتری برسند. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، الاهلی قطر امشب در مسابقه رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ به مصاف سپاهان ایران خواهد رفت که یونس علی، سرمربی این تیم از آمادگی کامل شاگردانش برای این بازی در […]

سرمربی ایرانی الاصل الاهلی قطر ابراز امیدواری کرد بتوانند مقابل سپاهان به برتری برسند.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، الاهلی قطر امشب در مسابقه رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ به مصاف سپاهان ایران خواهد رفت که یونس علی، سرمربی این تیم از آمادگی کامل شاگردانش برای این بازی در ورزشگاه الثمامه صحبت کرد.

یونس علی در کنفرانس خبری عنوان کرد: الاهلی برای این دیدار خوب آماده شده و با انگیزه پیروزی و کسب نتیجه مطلوب، قبل از برگشت وارد میدان می‌شود. باید با تمرکز بالا بازی کنیم، چراکه حریف ما تیمی قدرتمند است.

او با تاکید بر اینکه الاهلی قادر است پیروز شود و به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کند، ابراز کرد: تمرکز فعلی روی رقابت آسیایی است، چراکه مهم‌ترین بازی تیم محسوب می‌شود.

علاوه بر این، یونس علی گفت که تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا برای برگزاری هر دو بازی رفت و برگشت در دوحه «تحریکی برای بازیکنان است تا بهترین عملکرد خود را ارائه دهند».

اریک هرناندز، مهاجم اسپانیایی الاهلی قطر هم نسبت به توانایی تیمش برای کسب پیروزی مقابل سپاهان خوشبین است و تاکید کرد که همه بازیکنان از نظر بدنی و ذهنی آماده هستند.

او اضافه کرد: الاهلی با تمام تمرکز وارد میدان خواهد شد تا نتیجه مطلوب را کسب کند؛ هرچند حریف قدرتمندی داریم.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید