به گزارش زیرنویس به نقل از شبکه المیادین، در پی بهبود روابط دوجانبه میان آمریکا و مالی، وزارت خزانه‌داری آمریکا در اطلاعیه ای از لغو تحریم‌ها علیه سه مقام ارشد مالی خبر داد. بر اساس این گزارش، لیست مقامات مالی که نامشان روز جمعه از فهرست تحریم‌ها حذف شد، شامل آلو بوی دیارا و آداما […]

به گزارش زیرنویس به نقل از شبکه المیادین، در پی بهبود روابط دوجانبه میان آمریکا و مالی، وزارت خزانه‌داری آمریکا در اطلاعیه ای از لغو تحریم‌ها علیه سه مقام ارشد مالی خبر داد.

بر اساس این گزارش، لیست مقامات مالی که نامشان روز جمعه از فهرست تحریم‌ها حذف شد، شامل آلو بوی دیارا و آداما باگایوکو، سادیو کامارا، وزیر دفاع بود که به دلیل ارتباط با گروه واگنر تحت تحریم قرار گرفته بودند.

به گفته وزارت امور خارجه آمریکا، نیک چکر، فرستاده ارشد آمریکا به آفریقا، ماه گذشته به مالی سفر کرد تا درباره گام‌های بعدی برای تقویت روابط گفتگو کند.

سال گذشته، واشنگتن تبادل اطلاعات با مالی را برای حمایت از تلاش‌های مبارزه با تروریسم از سر گرفت.

کامرون هادسون، مقام سابق آمریکایی که در امور آفریقا در سازمان اطلاعات مرکزی و وزارت امور خارجه فعالیت می‌کرد، به رویترز گفت که این اقدام «بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تعامل مجدد با منطقه ساحل» به نظر می‌رسد.

او افزود: «آمریکا در ماه‌های اخیر به طور قابل توجهی تعامل خود را با مقامات مالی افزایش داده است تا همکاری در مبارزه با تروریسم را از سر بگیرد و بر این پیام تأکید کند که آمریکا دیگر در سیاست خارجی خود با عقب‌نشینی از کشورهایی که توسط شوراهای نظامی اداره می‌شوند، محدود نخواهد شد.»

گفتنی است در دوران دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ایالات متحده پایگاه اصلی جاسوسی منطقه‌ای خود در نیجر را از دست داد و از انجام پروازهای جمع‌آوری اطلاعات منع شد که این امر به شدت توانایی آن را در نظارت و مقابله با گروه‌های مسلح مختل کرد.

منبع خبر: مهـر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید