گودرز حبیبی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا، درباره شرایط لیگ اسمال گفت: فوتبال این روزها اصلا فوتبال نیست و به دلم نمی‌نشیند. نمی‌دانم چگونه تمرین می‌کنند که فوتبال‌شان لذت‌بخش نیست. فوتبال ما خیلی تغییر کرده و دیگر دیدنش به آدم لذت نمی‌دهد. وی افزود: هیچکدام از ورزشگاه‌های ما چمن استانداردی ندارند. […]

گودرز حبیبی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا، درباره شرایط لیگ اسمال گفت: فوتبال این روزها اصلا فوتبال نیست و به دلم نمی‌نشیند. نمی‌دانم چگونه تمرین می‌کنند که فوتبال‌شان لذت‌بخش نیست. فوتبال ما خیلی تغییر کرده و دیگر دیدنش به آدم لذت نمی‌دهد.

وی افزود: هیچکدام از ورزشگاه‌های ما چمن استانداردی ندارند. خودم در ورزشگاه تختی که اسرا در آن بودند حضور داشتم. آن زمان مخروبه بود اما آن را درست کردیم. حالا اما شریط زمین‌ها اصلا خوب نیست. باید زمین‌های خوبی داشته باشیم تا پیشرفت کنیم.

پیشکسوت فوتبال ایران درباره کیفیت چمن‌های فعلی توضیح داد: در حال حاضر باشگاه‌ها دست‌شان باز نیست که بتوانند زمینی را بگیرند و آن را درست کنند. حامیان مالی هم به دنبال این برنامه‌ها نیست و فقط به بازیکنان فکر می‌کنند. بازیکنان هم که می‌بینید کیفیت خوبی ندارند. بغل پا بلد نیستند اما میلیاردی می گیرند. دلال‌ها هم این وسط بیشترین سود را می‌کنند.

حبیی درباره آمار ضعیف گلزنان امسال عنوان کرد: مربیان مقصر هستند که آقای گل‌های‌من کم گل می‌زنند. مربیان‌مان رو به استفاده از سیستم‌های دفاعی می‌آورند تا اول گل نخورند. می‌بینید که میانگین گل کم شده و این برای فوتبال‌مان بد است. در زمان ما شوتزنی هم فراوان بود اما حالا اصلا گلی که از روی شوت زده شود، نمی‌بینیم.

وی در پایان گفت: خیلی موافق ساپینتو نیستم و نتایج تا این لحظه به دلم نچسبیده. امیدوارم مشکلات استقلال حل شود و شاهد نتایج بهتی باشیم. از خدا می‌خواهم که استقلال در المحرق را شکست دهد و بتواند به مرحله بعد صعود کند.

گفت و گو از علی شفیعی جم

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید