در گفت و گو با آنا رئیس فدراسیون شمشیربازی گفت: دو مربی بودند که رزومه‌های‌شان مورد پسند ما نبود و یک گزینه از مجارستان مطرح شد، اما آن‌قدر قوی نبود که بپذیریم. علیرضا پورسلمان در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، درباره آخرین وضعیت جذب مربیان خارجی گفت: همچنان تغییری ایجاد نشده و ما […]

در گفت و گو با آنا

رئیس فدراسیون شمشیربازی گفت: دو مربی بودند که رزومه‌های‌شان مورد پسند ما نبود و یک گزینه از مجارستان مطرح شد، اما آن‌قدر قوی نبود که بپذیریم.

علیرضا پورسلمان در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، درباره آخرین وضعیت جذب مربیان خارجی گفت: همچنان تغییری ایجاد نشده و ما پیگیر هستیم. دو گزینه بودند که رزومه‌های‌شان مورد پسند ما نبود. یک گزینه از مجارستان مطرح شد، اما آن‌قدر قوی نبود که بپذیریم. یک مربی کره‌ای هم پیدا شده بود که نتوانست به ایران بیاید. درباره یک مربی فرانسوی هم صحبت کردیم که به فرانسه برویم، اما فعلاً امکان جلو بردن این موضوع وجود ندارد. در حال حاضر، مجدداً با گزینه دیگری وارد مذاکره شده‌ایم و این موضوع در دستور کار جدی فدراسیون قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مشخص شده است که چه ملی پوشانی به آمریکا می روند گفت: ما درخواست دادیم و قطعا در این راستا شأن خودمان و شأن کشورمان را حفظ می‌کنیم. این‌طور نیست که برای ویزا اقدام کنیم و بعد ویزا دریافت نکنیم. در این خصوص با فدراسیون جهانی هم مکاتبه کرده‌ایم تا برای سال آینده فکری بکنند که گرفتار چنین مسائلی نباشیم.تا به امروز همچنان تکلیفمان در این باره نامشخص است. 

رئیس فدراسیون شمشیربازی درباره مسابقات داخلی گفت: لیگ دسته یک در هر سه اسلحه برای نخستین بار برگزار کردیم که ۸ تیم خوب شرکت کردند. دو تیم در هر اسلحه به لیگ برتر صعود می کنند. لیگ برتر هم در بهمن ماه آغاز می شود.

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید