محرم نویدکیا پس از شکست ۲ بر یک سپاهان مقابل استقلال، با اشاره به دو نیمه متفاوت تیمش گفت سپاهان نیمه اول نمایش بسیار خوبی داشت، اما در نیمه دوم کیفیت لازم را ارائه نداد و در نهایت زیر فشار استقلال در دقایق پایانی گل خورد. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، محرم […]

محرم نویدکیا پس از شکست ۲ بر یک سپاهان مقابل استقلال، با اشاره به دو نیمه متفاوت تیمش گفت سپاهان نیمه اول نمایش بسیار خوبی داشت، اما در نیمه دوم کیفیت لازم را ارائه نداد و در نهایت زیر فشار استقلال در دقایق پایانی گل خورد.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، محرم نویدکیا پس از شکست ۲ بر ۱ سپاهان مقابل استقلال در دیدار معوقه از هفته دهم لیگ برتر، درباره این مسابقه گفت: بازی بسیار سختی بود و ما دو نیمه کاملاً متفاوت را تجربه کردیم. در نیمه اول عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم. بعد از گلی که دریافت کردیم، خیلی زود به بازی برگشتیم و موقعیت‌های خوبی هم ساختیم. سعی کردیم از فضا‌ها استفاده کنیم، اما در نیمه دوم اصلاً کیفیت لازم را نداشتیم و نمایش خوبی ارائه ندادیم.

سرمربی سپاهان با اشاره به تغییرات اجباری تیمش افزود: شاید یکی از دلایل افت ما در نیمه دوم، دو تعویض اجباری بود که انجام دادیم و همین موضوع ریتم تیم را به‌هم زد. تعویض سوم‌مان هم ناخواسته بود، چرا که ریکاردو آلوز شرایط ادامه بازی را نداشت. با این حال قصد بهانه آوردن نداریم؛ هر تیمی ممکن است در مقاطعی چند بازیکن خود را در اختیار نداشته باشد.

نویدکیا ادامه داد: استقلال در نیمه دوم بهتر از ما بازی کرد و مالکیت توپ بیشتری داشت. ما تحت فشار بودیم و باید توپ را بهتر حفظ می‌کردیم، اما بیش از حد عجله داشتیم تا به گل برسیم و همین مسئله به ضررمان تمام شد. در نهایت هم در دقایق پایانی گل خوردیم.

او در پایان ضمن تبریک به تیم استقلال و هوادارانش گفت: از هواداران سپاهان بابت این نتیجه عذرخواهی می‌کنم. نیم‌فصل به پایان رسیده و حالا باید یک ارزیابی کامل از عملکرد تیم و بازی‌های گذشته داشته باشیم تا با آمادگی بیشتر وارد نیم‌فصل دوم شویم.

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید