به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، روز جمعه ۱۰ بهمن چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر در نهمین روز برگزاری خود میزبان اجرای ۷ اثر در بخش صحنه‌ای، ۲ اثر در بخش فراگیر و ۴ اثر در بخش خیابانی می‌شود. «جهنمیان» و «ساحلی‌ها» در تئاتر شهر در روز نهم جشنواره سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، روز جمعه ۱۰ بهمن چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر در نهمین روز برگزاری خود میزبان اجرای ۷ اثر در بخش صحنه‌ای، ۲ اثر در بخش فراگیر و ۴ اثر در بخش خیابانی می‌شود.

«جهنمیان» و «ساحلی‌ها» در تئاتر شهر

در روز نهم جشنواره سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر در ساعت ۱۷ میزبان اجرای نمایش «جهنمیان» به نویسندگی یوسف شکوهی و کارگردانی آژمان بیژنی‌نسب از شیراز می‌شود که در بخش «مسابقه ایران» و «مرور» حضور دارد.

در سالن چهارسوی مجموعه نیز نمایش «ساحلی‌ها» نوشته وجدی معود و کارگردانی محمدامین سعدی از تهران در ۲ نوبت ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ از بخش «مسابقه ایران» و «مهمان» اجرا می‌شود.

نمایش «ناخدا» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا غنچی از تهران نیز در ۲ نوبت ۱۷ و ۱۹ در سالن سایه به صحنه می‌رود. این نمایش در بخش «مهمان» جشنواره حاضر است.

سالن قشقایی هم در این روز میزبان اجرای نمایش «خندیدن زیر مشت و لگد» به نویسندگی و کارگردانی الناز ملک در ۲ نوبت ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ است که در بخش «مسابقه ایران» و «مهمان» جشنواره اجرا می‌شود.

در کارگاه نمایش مجموعه نیز نمایش «آرشیو صفر» به نویسندگی و کارگردانی صادق خاتم‌پور از بهبهان، در ساعت ۱۷ و در بخش «دیگرگونه‌های اجرا» به صحنه می‌رود.

اجرای ۲ نمایش در بخش «فراگیر»

تماشاخانه سنگلج و تالار حافظ هم در نهمین روز از چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر پذیرای اجرای ۲ نمایش از بخش «فراگیر» می‌شوند.

تماشاخانه ایران‌شهر و میزبانی از ۲ نمایش

روز جمعه ۱۰ بهمن در سالن ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایران‌شهر نمایش «شونزده» به نویسندگی و کارگردانی امیرمحمد کریمی از تهران، در بخش «دیگرگونه‌های اجرا» در ۲ نوبت ۱۷ و ۲۰ اجرا می‌شود.

در این روز و در سالن سمندریان، نمایش «بیست و یک» به نویسندگی و کارگردانی محسن اردشیر از آمل، در بخش «مسابقه ایران» و «برگزیدگان جشنواره تئاتر استان» در ۲ نوبت ۱۸ و ۲۰:۳۰ به صحنه می‌رود.

اجرای ۴ اثر در بخش خیابانی

چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر در نهمین روز برگزاری خود، در پهنه رودکی پذیرای اجرای ۴ اثر در بخش تئاتر خیابانی است.

در این روز و در ساعت‌های ۱۴:۳۰، ۱۵، ۱۵:۳۰ و ۱۶ نمایش‌های «سرزمین مادری» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا احمدزاده و علی آسال از یزد، «اسگپ درایو» به نویسندگی و کارگردانی رسول احمدی از تهران، «یک و هفده دقیقه» به نویسندگی محمدرضا جعفری لفوت و کارگردانی میلاد حسین‌زاده از آستانه اشرفیه و «ننه لیلا» به نویسندگی و کارگردانی نجمه مهرابی از خمینی‌شهر اجرا می‌شوند.

این ۴ نمایش در بخش «ایران من» جشنواره حضور دارند.

۵۹۲۴۳

منبع خبر: خـبرآنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید