علیرضا بیرانوند در فصلی که با فراز و نشیب‌های زیادی آغاز شد، حالا یکی از اصلی‌ترین مدعیان کسب عنوان بهترین دروازه‌بان لیگ برتر است. او که با ۱۸ بازی برای تراکتور، آمار قابل قبول ۱۰ کلین‌شیت را ثبت کرده، در دیدار مقابل ملوان به دنبال یازدهمین کلین‌شیت لیگ برتری خود بود تا در کنار طیبی‌پور […]

 علیرضا بیرانوند در فصلی که با فراز و نشیب‌های زیادی آغاز شد، حالا یکی از اصلی‌ترین مدعیان کسب عنوان بهترین دروازه‌بان لیگ برتر است. او که با ۱۸ بازی برای تراکتور، آمار قابل قبول ۱۰ کلین‌شیت را ثبت کرده، در دیدار مقابل ملوان به دنبال یازدهمین کلین‌شیت لیگ برتری خود بود تا در کنار طیبی‌پور و جعفرپور در صدر جدول قرار بگیرد، اما پرواز بلند محمدجواد محمدی مانع از این اتفاق شد.

بیرو که هفته گذشته نیز مقابل فجرسپاسی دو گل دریافت کرده بود، امیدوار بود در انزلی و در روزی که رقبایش هم لغزش داشتند، صدر جدول کلین‌شیت‌ها را مال خود کند. با این حال، ضربه سر تماشایی مهاجم ملوان اجازه نداد او به یازدهمین کلین‌شیت لیگ دست یابد. البته آمار کلی او همچنان خیره‌کننده است؛ ۷ کلین‌شیت در لیگ نخبگان و تیم ملی، مجموع کلین‌شیت‌های او را در این فصل به عدد ۱۷ رسانده است.

پس از سوت پایان بازی و در حالی که سکوها و کنار زمین ملتهب به نظر می‌رسید، بیرانوند با چهره‌ای درهم و بدون دخالت در درگیری‌ها راهی رختکن شد. او که در این فصل با احتساب بازی‌های ملی، ۳۰ بار به میدان رفته، یکی از فعال‌ترین بازیکنان فوتبال ایران بوده است؛ آن هم در شرایطی که به دلیل محرومیت، هفته‌های ابتدایی لیگ و سوپرجام را از دست داده بود.

بیشتربخوانید: رقابت سنگین بیرو، پیام و حسینی/ جدول کلین‌شیت در لیگ برتر، داغ‌تر از جنگ صدر و بقا!

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید